Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 25. Bond-mozi, ami egyben Daniel Craig utolsó haknija lesz a kém szerepében, előre láthatólag 2019-ben érkezik. A főszereplő személyén kívül még egy dolog biztos: a filmet Danny Boyle írja és rendezi.

Ami egyébként jó hír, hiszen Boyle általában simán hozza az egyenletesen magas minőséget. A film forgatókönyvét azzal a John Hodge-dzsal írja, akivel többek között a Trainspotting szkriptjét is összehozta, és amikor az Independent arról kérdezte, mire számíthatunk tőlük, érthető okokból nem volt túl bőbeszédű.

Egy dolgot viszont sikerült belőle kicsikarni. Amikor szóba került a #metoo és a Time's Up-mozgalom, elismerte, hogy a történet alakítása során figyelemmel lesznek ezekre az aktualitásokra, és

Az egyik kedvenc összeállításunk az A világ nem elég című 007-es moziból

Megértjük, ha most egy kicsit elkezdtél aggódni mindenki kedvenc szuperkéméért, de egyelőre semmi okunk felhorkanni. Nem valószínű, hogy Boyle ki akarná herélni az egyik legnagyobb filmes férfiikont.

Valószínűleg – legalábbis reméljük, hogy – a karakter integritását nem akarják megbolygatni, a 007-esből ezúttal sem lesz picsogó emós, egészen egyszerűen arról van szó, hogy a Bond-lányokat ma már nem lehet (vagy nem szabad) egyszerű biodíszletekként kezelni a történetben.

Feltehetőleg Craig ezúttal egy sokkal erősebb női karaktert kap majd maga mellé, aminek talán itt is volt az ideje. Mi legalábbis reméljük, hogy erről van szó.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.