A 25. Bond-mozi, ami egyben Daniel Craig utolsó haknija lesz a kém szerepében, előre láthatólag 2019-ben érkezik. A főszereplő személyén kívül még egy dolog biztos: a filmet Danny Boyle írja és rendezi.

Ami egyébként jó hír, hiszen Boyle általában simán hozza az egyenletesen magas minőséget. A film forgatókönyvét azzal a John Hodge-dzsal írja, akivel többek között a Trainspotting szkriptjét is összehozta, és amikor az Independent arról kérdezte, mire számíthatunk tőlük, érthető okokból nem volt túl bőbeszédű.

Egy dolgot viszont sikerült belőle kicsikarni. Amikor szóba került a #metoo és a Time's Up-mozgalom, elismerte, hogy a történet alakítása során figyelemmel lesznek ezekre az aktualitásokra, és

Az egyik kedvenc összeállításunk az A világ nem elég című 007-es moziból

Megértjük, ha most egy kicsit elkezdtél aggódni mindenki kedvenc szuperkéméért, de egyelőre semmi okunk felhorkanni. Nem valószínű, hogy Boyle ki akarná herélni az egyik legnagyobb filmes férfiikont.

Valószínűleg – legalábbis reméljük, hogy – a karakter integritását nem akarják megbolygatni, a 007-esből ezúttal sem lesz picsogó emós, egészen egyszerűen arról van szó, hogy a Bond-lányokat ma már nem lehet (vagy nem szabad) egyszerű biodíszletekként kezelni a történetben.

Feltehetőleg Craig ezúttal egy sokkal erősebb női karaktert kap majd maga mellé, aminek talán itt is volt az ideje. Mi legalábbis reméljük, hogy erről van szó.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon