Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Prédikátor – A Prédikátor

Pajor Tamás egy meglepően popos dallal tért vissza, amiben csak a zene meglepő, a szöveg a szokásos „pajoros”, ami nem baj, sőt!

Németh Róbert – Világvége

Lehet, hogy még a Heaven Street Seven basszusgitárosaként ismered Robit, pedig azóta már két szólólemezt is összehozott, az elsőt már régóta hallgathatod, a második azonban nemsokára jön, aminek már a címe is megér egy misét: A kibaszott végtelen űr. Itt az új klip róla, a Világvége.

Alvin és a Mókusok – Világvége

Nem, nem írtuk el, ez is Világvége. Az Alvin ezúttal kicsit lassít a tempón, és egy olyan slágerből készített klipet, amit a Hoobastank is megirigyelt volna.

Animal Cannibals és Siska Finuccsi - Ez nekem fáj

Kicsit szokni kell ezt a dalt, de ha érted benne az iróniát, akkor könnyen fog menni. A refrén viszont tényleg kicsit fáj, de hát ez a célja.

Blahalouisiana – Pont ilyen házra

Mobiltelefonnal forgatta új klipjét a Blahalouisiana, tele Insta-sztorikkal és itt-ott meglepő sztárvendégekkel is. Ügyes.

Biga – Ledobom a láncot

Biga új slágerben dobja le a láncot egy jó csajjal, aki a takarításból azonnal képes megragadni a közelben álló mikrofont, aztán jöhet a jó kocsi, a rét, a rohanás, meg a háztetőn gitározás.

Tudás Hatalom feat. Bélaműhely + Dorco Band – Talpra magyar

A projekt még 2014-ben alakult, hogy felhívja a figyelmet a korai iskolaelhagyás jelenségére, és hangsúlyozza a tanulás fontosságát. Itt az új videó, a Talpra magyar, tele jó szövegekkel.

the Kolin – Majdnem szerelem volt

12 év után búcsúzik a Kolin, utoljára még összehozták Máté Péter dalának feldolgozását, és forgattak hozzá egy jóvágású retró klipet is. Viszlát, és köszi mindent!

Mudfield – Égesd el

Az első klip a második Mudfield-lemezről. Instant sláger. Royal-rajongók előnyben.

Ketioz – Alamizsna

Mindenféle mennyiségű pénzek gyors eltulajdonítása a megélhetés érdekében, közben pedig mehet a tánc. Ketioz egyszerre viccel és nem viccel.

Action – Ébredő erő

Az Action azonos című albumáról a harmadik klip, és nem, nem egy nem hivatalos Star Wars-soundtrack.

Mr. Busta – Láttam mindent a te szemedben

Busta lírai hangulatban egy kapcsolat végén.

Dorothy – Ilyen vagyok

Ahogy indul az Ilyen vagyok, az sem lenne csoda, ha Mark Hoppus kezdene énekelni, de nem, ez egy tipikus Dorothy dal a pörgősebbek közül.

Kontor Horváth Acoustic - Nobody Loves Me

Emlékszel még a megasztáros Kontor Tamásra? Horváth Misivel, régi barátjával összehoztak egy akusztikus formációt, és kihozták a Nobody Loves Me-t, ami egész fasza.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.