Úgy tűnik, hogy Vin Diesellel egy kicsit elszállt a ló, amikor egy hónapja egy interjúban azt találta mondani, hogy azért sikerült olyan hatásosra Dwayne Johnson alakítása a Halálos iramban 5-ben, mert ő ezt kihozta belőle.

Egészen pontosan ezt mondta Hollywood örökös kidobója:

Ami egyébként már helyből igen furán hangzik, hiszen legyünk őszinték, a Halálos iramban franchise-ban már az is pont elég hatásos alakításnak számít, ha valaki rá tud feszíteni bicepszre. Így utólag pedig azt is ki lehet jelenteni, hogy nemcsak mi vakartuk a fejünket emiatt, de maga Dwayne Johnson is felhúzta a szemöldökét.

Emberünkkel a Dzsungetúra apropóján csináltak interjút, melyben rákérdeztek arra is, hogy mit gondol Diesel kijelentéseiről, Johnson pedig nem fogta vissza magát:

És mivel a színész egyébként a korrekt hozzászólásairól híres, elmondta, hogy a legjobbakat kívánja a Halálos iramban-filmek alkotóinak, egyúttal kerekperec kijelentette, hogy ő biztosan nem fog visszatérni a franchise-hoz.

Ezen a ponton talán már ki lehet jelenteni, hogy ehhez sok köze lehet Dieselnek, aki valamiért azt hiszi, hogy nélküle még egy Skodát sem lehetne totálkárra zúzni az egyre meredekebb sorozatban.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.