Ez az angol modell édeshármast ad karácsonyra a pasijának

Az angliai Surrey-ben élő Bonnie Locket a TikTokon és az Instagramon is nyomul, és hát azt valószínűleg magadtól is kitaláltad, hogy nem ismeretterjesztő posztokkal kényezteti napról-napra a követőit.

Arra egyébként sincs akkora kereslet, mint a bikiniben csücsörítésre, ebben pedig Bonnie nagyon otthon van. A hölgy most azzal keltette fel az angol bulvár érdeklődését, hogy Brad nevű barátjának olyan karácsonyi ajándékot talált ki, amit még a Télapó is pironkodva pakolna a puttonyába:

Mindig tisztában volt vele, hogy a párjának ez egy régi szexuális fantáziája, de valahogy soha nem tudta rávenni magát a dologra. Aztán nem rég egy bulin összeismerkedett egy lánnyal, akivel ő maga is nagyon érzi a kémiát, így pedig nem maradt más hátra, mint előre.

Ő itt Bonnie

Állítása szerint azon a bizonyos bulin ittasan már megbeszélte ezzel a lánnyal a terveit, aki azonnal igent mondott, de másnap, immár józanul, a biztonság kedvéért ismét egyeztettek, a válasz pedig ekkor is heves bólogatás volt. Bradet nem ismerjük, de az biztos, hogy idén emlékezetes karácsonya lesz a szerencsés flótásnak.

Kiváncsiak lennénk, hogy kedves női olvasóink vajon mit szólnak ehhez az ajándékötlethez.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.