Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Aki volt már, az visszavágyik, aki nem, az nem tudja, mit hagy ki. Jön az EFOTT, és elmondjuk, hogyan juthatsz be ingyen.

Nagyon megy az idő. 1976-ban rendezték meg először az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját, azóta még barátok között is 37 év telt el. A kezdetek óta sokat változott a fesztivál, de a lényege még mindig ugyanaz: szerethető és megfizethető parti maradt mindazoknak, akiknek túl sok a Sziget végeláthatatlan pörgése. Ha szeretnél beugrani idén Zánkára június 25–30. között, megnéznéd, milyen egy Faithless dj-szett, hogy hogyan pörögnek a Kosheen lemezei, vagy csak hajnalig ugrálnál a legnagyobb magyarok koncertjeire (mint például a Tankcsapda, a Supernem vagy a Quimby), akkor megteheted.

Most június 19–23-ig mindennap egy-egy páros napijegyet sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak egyetlen egyszerű kérdésre, melyeket ezúttal mindig a Facebook-falunkon találhatsz meg. Figyelem, csak az adott nap játékosai között sorsolunk! Érdemes lesz tehát minden nap figyelni a Player Facebook-oldalát, a válaszaidat pedig elküldeni a jatek@player.hu e-mail címre. Harcra fel, az első lehetőséget már meg is adtuk nektek a nyerésre! Az EFOTT teljes programját és a fesztivállal kapcsolatos részleteket ide kattintva találod!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.