Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Metált bírod? Csak mert a miskolctapolcai EFOTT idén elhozza a klasszikusokat, szóval érdemes lesz előkeresni a régi pólókat. Mondjuk is, milyen feliratokat kell keresned rajtuk.

Az Ossian és a Moby Dick is megpörgeti a jónépet, szóval dobogni fog még az Acélszív, mehet a Sörivó vagyok, akkor is, ha gazembernek tartod magad, és akkor is, ha keresztes vitéznek. Na de ennyit az olcsó szójátékokról, nézzük, mit mond maga Paksi Endre a buliról.

Külön öröm számunkra az idei helyszín, hiszen Miskolc azon városok egyike, akik már 1987-ben, lemez nélküli zenekarként, egyetlen, házilag terjesztett demofelvétel alapján is ugyanolyan lelkesedéssel és szeretettel fogadott, mint azóta is mindig… – árulta el Paksi Endre. Annyiban más a fesztiválok hangulata, mint saját koncertjeinkké, hogy itt az igazán elkötelezett rajongók mellett mindig van egy olyan réteg is, aki inkább csak érdeklődik a zenénk iránt, úgyhogy mindent megteszünk ilyenkor, hogy őket is meggyőzzük – tette hozzá mosolyogva.

Az Ossian és a Moby Dick mellett tízéves jubileumi koncerttel készül a Road, és bemutatja új lemezét, a This Moment Will Soon Be Gone-t a Subscribe is. Szóval aki bele akar ragadni egy non-stop metálvillába, annak Miskolctapolca felé kell vennie az irányt. Július 15. és 20. között tart a parádé, lemaradni kár lenne. További infók itt: EFOTT 2014.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.