Ha James Bond megformálásáról van szó, Daniel Craig számára itt a vége, fuss el véle. Na nem, mintha ezt a színész annyira bánná, hiszen állítólag már a Skyfall után ki akart szállni a buliból, csak hát az a fránya pénz, ugye!

A Nincs idő meghalni című epizód után azonban már a producerek sem akarják marasztalni a sztárt, így minden idők leghíresebb titkos ügynökének szerepére hamarosan új színészt kell találnia a stúdiónak. Új Bondot találni soha nem kis feladat, így nem csoda, ha a sajtó és a rajongók már jó ideje azt találgatják, ki veszi át majd Craigtől a stafétabotot.

Igen, még mi is összeszedtünk néhány jelöltet, akinek a kezében szerintünk nagyon jól állna a vodka martini.

Most pedig annak is eljött az ideje, hogy a gépek is szóhoz jussanak. Egy castingolásra kifejleszett tanuló algoritmusba betáplálták a szerep legfőbb követelményeit, hogy megtudják, a pardont nem ismerő matematika kit látna alkalmasnak James Bond szerepére. Az eredményen mi egyáltalán nem lepődtünk meg.

A második legalkalmasabb színész 92 százalékkal Richard Armitage, a sokak által nagyon várt Idris Elba pedig 90,9 százalékkal a harmadik.

Superman és Geralt után jöhet még egy ikonikus karakter

A fenti eredmény természetesen csak az angol színészek figyelembe vételével született, de a kísérletet megcsinálták úgy is, hogy csak amerikai színészeket dobtak be a kalapba. Az eredmény így egy fokkal meglepőbb, ugyanis az algoritmus első helyre a mostanában a The Boys egyik főszereplőjeként ismert Karl Urbant hozta 96,7 százalékkal.

Az első háromba érkezett még Amerika Kapitány, azaz Chris Evans 93,9 százalékkal, illetve Will Smith 92,2 százalékkal.

Színésznőkkel is megismételték a dolgot, mert miért ne, melyet követően Gina Carano, Katee Sackhoff, illetve Angelina Jolie érkezett az első három helyre.

Légyszi, ne kezdjünk el ebben az irányban ötletelni!

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.