Igen, Luke Skywalker csak Az ébredő Erő legvégén bukkant fel pár másodpercre, természetesen Mark Hamill alakításában, de nem ez volt az eredeti terv.

Eredetileg ugyanis egy kicsit mást látott volna Rey, amikor először veszi a kezébe Luke fénykardját. A végleges filmbe ez került bele...

...de J.J. Abrams eredetileg szeretett volna egy olyan jelenetet is a látomásba vágni, melyben a fiatal Luke Skywalker és Darth Vader küzdelme látható az A Birodalom visszavág végéből. Anno azt pletykálták, hogy le is szerződtettek egy színészt, Robert Boultert a fiatal Luke szerepére, de mivel a filmben végül nem láthattuk szegényt, az egész feledésbe merült.

Szerencsére az internet korában semmi nem maradhat sokáig rejtve, és most a Redditen ki is bukott, hogy a pletyka valóban igaz volt, sőt, még egy kép is felkerült a világhálóra, melyen a Luke-nak öltöztetett Boulter látható.

Íme:

Hogy végül miért nem került be a jelenet a filmbe, azt nem lehet tudni, de természetesen már több platformon is beindult a találgatás. Mi azt a verziót tartjuk a legvalószínűbbnek, hogy Abrams végülis nem akart egy másik színészt a szerepben látni, az eredeti film jeleneteit nem akarta használni, abba pedig szintén nem akart belemenni, hogy a fiatal Hamill arcát CGI segítségével rakják Boulter arcának helyére.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon