Hölgyek és urak, az év sztorija következik!

A portsmouth-i rendőrség nagy erőkkel keres egy Ronnie Williams Jr. nevezetű fazont, aki meggyőzött három helyi papot is arról, hogy ő Ed Sheeran, és mivel elég jól sikerült meggyőznie őket, még el is játszhatta a Shape Of You-t a vasárnapi misén, ami egyébként mondhatni, nem túlzottan templom-kompatibilis szám, de mondjuk, ha a you-t Jesusra cseréljük...

Persze, mondhatnánk, hogy Ronnie egy megszólalásig Edre hasonlító külsővel bármit megtehet, de azért nagy szó ez az egész, mert Ronnie a körözési fotón így néz ki:

Szóval az eset szépsége nemcsak az, hogy Ronnie maximum ködben, ellenfényben, öt kilométerről, hunyorítva hasonlít Ed Sheeranre, hanem az, hogy amikor az atyát megkérdezték, hogy ugyan Ed Sheeran miért játszana bárhol is 35 dollárért és egy szendvicsért (!!!), akkor azt találta mondani, hogy most biztos éppen nehéz időszakon megy keresztül. Hát persze. Az atya valószínűleg nem tudja, hogy Ed Sheeran csak a Shape of You jogdíjaiból vehetne szendvicseket egész Afrikának élete végéig naponta hatvanszor.

Mindenesetre bájos a sztori, viszont Ronnie-t per pillanat csalásért körözi a rendőrség, aki látja valahol, az feltétlenül szóljon.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon