Egymillió dollárt költöttek erre az elkaszált Gyűrűk Ura-játékra, amibe most lehet először belenézni
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kár érte, pedig a most kikerült videó alapján a legjobb Lord of the Rings-játék lehetett volna.

A Traveller's Tales alapítója, Jon Burton meséli el egy új videóban, hogyan akart mindenáron elkészíteni egy Lord of the Rings-játékot, ami végre nem LEGO-cím lett volna, és úgy tűnt 2008-ban, amikor a Hobbit-filmek előkészületei fázisban voltak, hogy az akkori tervek szerinti rendezőt, Guillermo del Torót és Peter Jacksont érdekelte is volna a dolog.

El is készítettek egy demót Xbox 360-ra, amin A Gyűrűk Ura színészeinek arca és az első film jeleneteiből inspirálódott, vagy pontosan lemásolt és persze játszhatóvá varázsolt verziója látható, csakis azért, hogy Peter Jackson láthassa, mit tudnak kihozni a TT-nél a franchise-ból, ha majd megjelennek az új filmek. Aztán a dolgok kicsit elszabadultak. Elkészítettek 4 teljes pályát, plusz egy techdemót. Ezekből lehet most először jeleneteket megnézni, és az a helyzet, hogy baromi jól néz ki az egész.

Egymillió dollárt költöttek erre a demóra, Guillermo del Toro pedig baromi lelkes volt, de aztán jött a Warner, aki inkább egy olyan játékot képzelt el, ami nem a filmek sztoriját követi, csak abban a világban játszódik, és valami teljesen újat mesél el. Így nem jött ki a Traveller's Tales remeknek tűnő Hobbit-játéka, amiből Jon Burton teljes gameplayt is kirak, ha elegen kommentelünk a videó alá. Elég valószínű, hogy hamarosan jön az a videó is. Addig viszont be kell érni ezzel.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.