Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Régen osztogattunk már ki ennyi mozijegyet, úgyhogy büszkén jelentjük, 18 (!) páros jegy keresi gazdáját Liam Neeson legújabb ámokfutásának korai bemutatójára.

Kezdhetünk gyanakodni arra, hogy Liam Neeson beragadt a kemény bosszúálló szerepébe, most a Run All Night-ban lesz egyetlen éjszakára arra, hogy a megszokott mennyiségű akciót pörgesse ki egyetlen filmben, és az az igazság, hogy bármennyiszer is teszi ezt meg, mi valószínűleg mindig meg fogjuk nézni. Az Éjszakai hajsza premier előtti vetítésén korábban lehet látni az úriember rohanását, ha ott akarsz lenni a március 11-én a korai bemutatón, akkor játssz a Player és a MozICom közös játékán, ahol nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni egyetlen kérdésre, és várni a sorsolást. A kérdés így hangzik:

Mi Liam Neeson foglalkozása a filmben?

A. behajtó
B. bérgyilkos
C. egyetemi tanár

A helyes válasz betűjelét neveddel és Éjszakai hajsza-tárggyal együtt küldd el a jatek@player.hu email címre március 10. 20:00-ig. Még aznap este megtudhatod, egyike vagy-e a 18 szerencsésnek, aki este velünk mozizhat. A nyerteseket emailben értesítjük. Jó játékot mindenkinek!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.