Még két hetet kell várni a mozira, de már most kasszasiker. A jegyelőrendelések tekintetében legalábbis mindennel felmossa a padlót.

Az amerikai Fandango által közreadott információk szerint a szuperhősös blockbustert még annál is nagyobb érdeklődés kíséri, mint amire az illetékesek számítottak.

Két héttel a premier előtt a filmre többen váltottak jegyet, mint a Fekete Párduc-ra szintén két héttel a bemutató napja előtt. Ez már csak azért is beszédes, mert az utóbbi irgalmatlan pénzeket szedett össze, és az USA-ban a bevételeket tekintve már be is előzte a Titanic-ot, amivel a harmadik legjövedelmezőbb mozivá vált Amerikában a Star Wars: Az ébredő Erő és az Avatar mögött. (Világszinten jelenleg a tizedik)

Ha tehát a Végtelen háború-ról nem derül ki, hogy valami csoda folytán förtelmesen sikerült, várható, hogy kétszázmillió körüli nyitást fog produkálni, és nagyon gyorsan felkúszik azon a bizonyos listán a top háromba.

De ez még nem minden. Csak hogy kontextusba tegyük, mennyi jegyet adtak el rá elővételben két héttel a premier napja előtt, itt van még egy info:

(Természetesen csak az elővételes jegyértékesítésekről beszélünk, mindegyik film esetében két héttel a bemutató előtt.) Soroljuk, hogy mely mozik eredményeit kell összeadnod, hogy megkapd a Végtelen háború számait: Fekete Párduc, Thor: Ragnarök, Pókember: Hazatérés, A galaxis őrzői vol. 2., Doctor Strange, Amerika Kapitány: Polgárháború és A Hangya.

A kételkedők jobban teszik, ha felkészülnek néhány meglepetésre.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon