Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tegnap este a Wellhello a Nyíregyháza-Sóstón lévő Hotel Barbizon szabadtéri színpadán tolt egy elnöki partyt, melyen súlyos galádság történt, ugyanis F. Tamás bézbólkalapjának lába kélt.

A zenekar az esemény oldalán ma hajnalban tette közhírré, hogy a buli ismeretlen személyazonosságú faszparaszt galád közreműködésének köszönhetően egy darab sapi deficittel végződött.

A hozzászólásokban többen jelezték, hogy a föld alól is előkerítik a tolvajt, aki valószínűleg tele gatyával várja, hogy vajon a bulifotókon felismerhető lesz-e a kis pofikája.

Már a nyíregyházi Wellhello-rajongók is szerveződnek

Nyomoztunk egy kicsit és megkerestünk egy szemtanút, akitől megtudtuk, hogy a gonosztevő valójában egy lány, akit egy srác emelt fel a színpad szélén annyira, hogy pont elérje a DJ-pultnál éppen Pixa mellett csapató Fluort. Rendőrségi szóvivők valószínűleg így folytatnák a sztorit: Az elkövető ezt követően levett a sértett fejéről egy darab simléderes, feliratos - úgynevezett baseball - sapkát, majd a bűnsegéd közreműködésével visszaereszkedett a tömegbe, ahol nyoma veszett.

A szemtanúnk azt is elmondta, hogy a csaj vihogva távozott, ezért mindenki azt hitte, hogy az egész egy vicc, csak akkor állt össze a kép, amikor Tomi felhívására sem szolgáltatták vissza a zsákmányt.

A csúfság egyébként nem példa nélküli a magyar popéletben. 2012 júliusában a tokaji Hegyalja Fesztiválon valaki elemelte Soerii & Poolek partycsirkéjének fejét, ezért a féktelen bulizásra kitenyésztett haszonállatnak fedetlen fővel kellett pörögnie a koncert végéig. Ott az elkövető kicsit rosszabbul járt, hiszen nem úszta meg egy egyszerű lefaszparasztozással. Vérdíjat tűztek ki a fejére, az anyukájának pedig a mai napig a háta mögé kell néznie, mielőtt rákuporodna a vécére.

Visszatérve a tegnap estéhez, az illető hölgynek üzenjük, hogy ne legyen péniszmezőgazdász és szolgáltassa vissza a sapkát mielőbb! Köszike!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.