Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azért az elég fura lenne a Ready Player One rendezőjétől, nem? Hát pedig a film népszerűsítése közben olyat mondott Japánban, hogy csak fogjuk a fejünket.

Ez volt a sajtókörút legzavarbaejtőbb kijelentése egy olyan embertől, akinek elméletileg a kisujjában van a popkultúra:

A fentit japánból fordította vissza a Verge egy japán hírügynökség tájékoztatása alapján, szóval előfordulhat, hogy valahol torzult az információ.

Ha viszont ez tényleg a fenti formában hangzott el, akkor Spielberg valamit nagyon benézett. Super Mario ugyanis néhány említésre alig érdemes kivételtől eltekintve Nintendo-exkluzív figura, az pedig kizárt, hogy Spielberg Playstationön játszott a bajuszos vízvezetékszerelővel. Ez már önmagában hatalmas blama. Egy magára valamit is adó geek számára egyértelmű, hogy Super Mariónak az ég világon semmi köze nincs a Sony konzoljához, de itt még nincs vége a sztorinak.

Arra ugyanis szintén minimális esélye van a rendezőnek, hogy VR-headseten mariózott. Ezt csak akkor tehette meg, ha elment egy olyan japán játékterembe, ahol VR környezetben lehet Mario Kartozni, egyébként teljes mértékben kizárt.

Nem akarjuk persze nagyon ekézni a direktort, de azért egy ilyen kijelentés a reflektorfényben igen látványos fail tud lenni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.