Valamiért visszafogott, pedáns nőként gondolunk erre a csodaszép színésznőre, pedig Emily nem csak remekül játszik, de vetkőzik is, ha kell. Mutatjuk, hogyan.

Mennyire furcsa, hogy ezt a gyönyörűséget, aki ezen a héten a fantasztikus A holnap határa című filmben láthatod szűk cuccokban, a The Office egyik főszereplője, John Krasinski nyerte meg magának? Valahogy nem értjük az ügyet, de hát ez van, házasok, közös gyermeket is nevelnek, úgyhogy valószínűleg mondhatni egészen jól kijönnek egymással. Emily korábban Michael Buble barátnője volt, szóval a férfiideálját nagyjából sejtjük. Nem a kigyúrt szépfiúkhoz vonzódik, de ha mégis, jól titkolja.

Filmjeiben is akadt egy-két fura választása, a Charlie Wilson háborújá-ban Tom Hanks mellett mutatta meg tökéletes lábait, a Szerelmem nyara című 2004-es filmben pedig egy lány, Natalie Press került hozzá igen közel. Mivel az előbb felsorolt filmek egyikét sem tudjuk elfelejteni, megmutatjuk őket, legalábbis azokat a részeket, amelyekben az isteni Emily ledobta magáról a textilt. John Krasinski, nem tudjuk, hogy csináltad, de gratulálunk ehhez az istennőhöz.


Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon