Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Eva Green nagyon sok filmjében ledobja a textilt. Most Tim Burton mozijában nem tehette ezt meg, de ettől még (vagy pont ezért) megnézzük az összes régebbi meztelenségét.

Nem egyszerű úgy kezdeni a karriered, hogy gyakorlatilag mindent megmutatsz a testedből Bernardo Bertolucci Álmodozók-jában, mert hát egyrész elsőfilmesként Bertoluccival dolgozni nem utolsó dolog, másrészről pedig teljes joggal könyvelnek el a színésznőnek, aki mostantól majd mindig a testét mutogatja, és lefekszik valakivel a filmjeiben. Nem teljesen így történt, de reméltük, hogy így lesz Eva Greennel, aki nem csak hogy kvázi-szoftpornót is bevállalt legelső mozijában, de még jól is játszott, így gyorsabban a szívünkbe zártuk, mint hogy kimondhattuk volna: explicit szexjelenet.

Green a későbbiekben sem lett prűd, a francia gyönyörűség olyan művekben szabadult meg a textiltől, mint a Hétköznapi pár, nyálcsorgatós részekkel dobta fel a Camelot-sorozatot, de mégis azért vagyunk rá a legbüszkébbek, mert rábólintott Fliegauf Benedek filmjére, a Méh-re 2010-ben. A Casino Royale Bond-lányaként sem tudtuk megutálni, és a 300 – A birodalom hajnala Artemisiájaként sem volt utolsó, és mivel most Tim Burton Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiben nem vetkőzik, megmutatjuk összes eddigi 18+-os jelenetét, nehogy bárkiben hiányérzet maradjon a film után. Szívesen.

Az álmodozók (The Dreamers)

300 - A birodalom hajnala (300: Rise of an Empire)

Hétköznapi pár (Perfect Sense)

Sin City - Ölni tudnál érte (Sin City - A Dame To Kill For)

Camelot

Londoni rémtörténetek (Penny Dreadful)

Merülések (Cracks)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.