Ha komolyan elgondolkodtál már azon, hogy mekkora királyság lenne egy saját moziszoba az otthonodban, akkor érdemes megnézned ezt az 5 példát a nagyvilágból.

Mindegyik szoba tematikus, gondosan kidolgozott és elképesztően laza. Ennél jobb inspiráció elsőre nem is kell:

Sugározz fel, Scotty!

Egy Star Trek rajongó számára biztosan azonnal szemet szúr, hogy a berendezés kísértetiesen hasonlít az Enterprise csillaghajó vagy a Voyager fedélzetére. A szoba számítógép-vezérlésű LED világítással van felszerelve, így egyetlen gombnyomással változtatható a képzeletbeli űrhajó színe, de akár vörös riasztást is indíthatsz. A szobában 11 ülőhely, egy hatalmas képernyő és a csúcstechnológiás elektronika garantálja a fullos házimozi élményt.

A Bat-barlang

Ez a szoba testesít meg mindent, ami Batman. Találhatsz benne egy életnagyságú Batmobil replikát, privát rozsdamentes acélliftet, izzó denevér szimbólumot, titkos alagutat és komoly bőrüléseket. Mindezt az Elite Home Theater Seating jóvoltából.

Sportmennyország

Nem pont mozi, de ez a médiaszoba lehet minden NBA rajongó megtestesült álma. Több mint 20 plazma és LCD kijelző van elrejtve benne, bár, konyha, saját fürdőszoba, valamint biliárd- és pókerasztal is jár hozzá.

Aranyásóknak

Ez a szoba minden részletében hű maradt a bánya tematikához. Olajlámpások, kő és fa enteriőr. A kényelem viszont közel sem hasonlítható egy igazi bányaüregéhez, hiszen ezekbe a tágas bőrszékekbe élmény belesüppedni.

A csillagok alatt

Megtévesztő, de nem egy különleges kertmozit látsz a képen. Igazi műalkotás ez a franciaországi kastélyok által inspirált házimoziszoba, ahol nagy figyelmet szenteltek a legapróbb részleteknek is. A mennyezetet például csillagok borítják, hogy a nézők úgy érezzék, a szabadég alatt moziznak.

(via HGTV)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon