Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Július 12. Nulladik nap. EFOTT, Velence. Dévényi Tibi bácsi 70. szülinapja alkalmából gigantikus szettet nyom sztárvendégekkel. Ha nem ez történik, csalódottak leszünk.

Tibi bácsi elintézi a szerdádat az EFOTT-on, orbitális show-val ünnepli meg szülinapját, és hoz magával sztárvendégeket is (Bon-Bon, Szandi, Vincze Lilla, Takáts Tamás, Betty Love, Náksi Attila, a pontos labdákat pedig Mikler Roland kézilabdázó dobálja majd irdatlan messzire). Kicsit átgondoltuk ezt a nagy szupershow-t, és rájöttünk, hogy akkor lenne az igazi a buli, ha valahogy így történik:

 • A Bon-Bon gitárja még véletlenül sem lát kábeleket a Valami Amerika alatt, de nem is kell, hogy lásson. Ettől szép ez.
 • Szandi a régi szettjében adja elő a Tínédzser L’amourt. Már alig fér bele, de a retró az retró.
 • Mikler Roland véletlenül irdatlanul fejbekúr valakit egy pontos labdával.
 • Dévényi Tibi bácsinak valamilyen módon elő kell hoznia a Három kívánságot, meglepetésszerűen feljön hát egy fiú, aki meglepetésszerűen azt kívánja, hadd nézze meg, hogyan megy a munka az esemény egyik támogatójánál, az Elmű-Émásznál, mert mindig is erre vágyott. Pont van erről egy bejátszásuk.
 • Meglepetésvendégként Pataky Attilának be kell öltöznie a Mattel jelenlegi kedvenc játékának. Ami Villám McQueen. Mondjuk VILLÁMként a Száguldás vagy a Szélvihar nagyot ütne.
 • Vincze Lilláék most már politikai korrektség okán nem öltözhetnek be négernek, vagy legalábbis nem csak, úgyhogy a legendás Három kívánság-fellépésüket ezúttal egy Benetton-reklám sokszínűségével, illetve egy Village People-összeállításhoz hasonlóan tolják le.
 • A plafonból is Mattel-játékoknak kell potyogniuk. Mattel-ágyút a színpad két oldalára!
 • Két dal között fel kell mennie valakinek, hogy azt kérje Tibi bácsitól, hadd nézze meg mindenki az új Star Wars-film trailerét. Aztán kap egy játékfigurát, mert pont van nála.
 • Legalább három klasszikus zenekar/előadó neve lesz bájosan rosszul kiejtve.
 • Betty Love Az éjjel soha nem érhet véget alatt minimum tíz, de inkább tizenöt energiagömböt gyúr, és tulajdonképpen ezzel meg is van oldva a fénytechnika.
 • Kiderül, hogy Tibi bácsi a legzseniálisabb DJ, hiszen a szemeivel is tud keverni. Pont úgy, ahogy Steve Aoki, David Guetta és a világ legnagyobbjai. Döbbenet!
 • Bármit tesz fel Tibi bácsi, nem tudja elrontani a bulit, de azért nem most kezd majd el kísérletezgetni, mondjuk nem ez lesz a napja, hogy elkezd Boney M-et mashupolni Panterával. Mondjuk egy Walk by the Rivers of Babylont meghallgatnánk.
 • Mivel szupershow-ról van szó, Tibi bácsinak kivetítőt kell kapnia. A kivetítőn minden bizonnyal az éppen szóló dal régi klipjének kell mennie, egy-egy képkockára azonban belevágják a szponzorok termékeit, így nem fogod érteni, a háromórás buli után miért akarsz még több Sopronit, Pepsit, Nivea-termékeket venni, feladni a postát, Playert olvasni, és beiratkozni a Pécsi Tudományegyetemre.
 • A közönségből legalább 50, de inkább 100 ember öltözik majd be Batmannek és Super Mariónak. Mégis a David Hasselhoff-hasonmásokat várjuk a legjobban, akik Trabanttal érkeznek a fesztiválra. Mi mással.

Persze ez csak vicc, Tibi bácsit szeretjük és hatalmas tisztelettel megyünk majd el július 12-én megünnepelni vele szülinapját és a retrót. Éljen Tibi bácsi!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.