És ezt maga Kevin Feige mondta. Marvel-fanok, elkezdhettek megőrülni!

Egy éve bombaként robbant a hír, hogy a Disney felvásárolná a Foxot, egy alapos hatósági vizsgálat után pedig végre úgy tűnik, hogy belátható időn belül megtörténhet a fúzió. Ez a képregényfilm-rajongók számára nem jelent mást, mint hogy egy rakás olyan szuperhős szerepelhet végre együtt a Marvel filmes univerzumának karaktereivel, akik megfilmesítési joga eddig a Foxnál volt. (Ilyen például a komplett X-Men gárda vagy a Fantasztikus négyes.)

Az izgalomra tehát minden okunk adott, és most Kevin Feige még egy jó adagnyi petróleumot is rálöttyintett a tűzre. Amikor a Variety egyik podcastjában megkérdezték, hogy kapott-e már feladatot ezzel kapcsolatban, azt mondta, hogy

Vagyis a Marvel Studios már alig várja, hogy megtörténjen a felvásárlás, és elkezdhessenek végre dolgozni a közkedvelt karakterekkel. Még egy okunk van tehát nagyon várni 2019-et, hiszen minden valószínűség szerint az első félévben elkezdenek végre szállingózni a konkrétumok.

Arra például nagon kíváncsiak vagyunk, ki fogja váltani Hugh Jackmant Farkas (vagyis Rozsomák) szerepében, és ezzel biztosan nem vagyunk egyedül.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon