Hogyan adjunk el rossz filmeket több verzióban?

Tegnap kiderült, hogy az HBO Maxon 2021-ben elérhető lesz a rajognók által régóta követelt Snyder cut, azaz Az Igazság Ligájának első verziója, amelyet Zack Snyder rendezett teljes egészében, és bár akadnak benne elég érdekes dolgok, az első tesztvetítéseken szörnyűségesnek titulálták a nézők. Ezzel szemben Gal Gadot és Jason Momoa nagyon is szerette volna, ha Zack Snyder verzióját láthatta volna a közönség, mindegy, jövőre megtörténik, és elfelejthetjük a #releasethesnydercut hashtaget... vagy várj, nem.

Most ugyanis lendületbe kerültek a Suicide Squad-rajongói, akik követelik, hogy David Ayer sok Jokerrel tarkított változatát mutassák be valahol. És igen, megjelent a #ReleaseTheAyerCut hashtag. A rendező gratulált Zack Snydernek a bemutató híréhez, majd gyorsan kipakolta Twitterre Jokert, mire persze egyből beindultak a fanatikusok.

David Ayer on Twitter

https://t.co/mjO18GUU8N

Anno Ayer sok jelenetet forgatott Jared Leto Jokerével, ami nem került be a filmbe, de úgy látszik, sokan mégis kíváncsiak lennének még több Leto-Jokerre, úgyhogy elkezdődött, most már nem a Snyder cut, hanem az Ayer cut a menő. Ha egyszer ennek vége lesz, és elfogadjuk, hogy nem lesznek jobbak semmilyen átvágott-kibővített verzióban ezek a filmek, akkor egy lépéssel közelebb jutunk a világbékéhez.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.