Az Akadémia az Instagramon jelentette be, hogy az idei Oscar-gálán – a Bohém rapszódia 5 Oscar-jelölésének apropóján – fellép a Queen.

Természetesen az eredeti formáció töredéke áll csak színpadra. Brian May gitáros és Rogert Taylor dobos lesz ott, mivel John Deacon basszusgitáros már egy ideje nem vállal fellépést. A mikrofon mögött az American Idol nevű tehetségkutató egykori felfedezettje, Adam Lambert fog alakítani, vagyis aki autentikus Queen-élményre vágyik, csak emiatt ne kapcsoljon a gálára.

Íme a bejelentés:

Ennyire talán még soha nem szenvedett az Akadémia, hogy egy nézhető show-t hozzon össze. Műsorvezető híján több sztárt kellett megkérniük, hogy vezessék le a díjátadót, aztán nem kis felzúdulást keltettek azzal, hogy egyes kategóriák díjait a reklámszünetben akarták átadni, csak hogy beleférjenek az adásidőbe. Végül ezt az arcpirító döntést visszavonták, de a presztízsveszteség már megtörtént.

Szívesen írnánk, hogy kíváncsiak vagyunk, milyen lesz az idei díjátadó, de az az igazság, hogy egyre kevésbé érdekel minket az egész cécó. Persze, azért majd beszámolunk a fejleményekről.

Ez is érdekelhet:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon