Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Itt a FilmÜnnep, amikor a Cinema City-hálózatban brutálisan olcsó a mozizás. Ha elvesztél a rengetegben, segítünk kiigazodni, első körben megmondjuk, melyik három randifilmmel jársz jól a következő négy napban.

A kezdő

Robert De Niro öreg fejjel gyakornoki állást vállal egy divatcégnél, és megváltoztatja ezzel egy rakás ember életét. Nincs cukibb film A kezdőnél, de sajnos kicsit túl is tolja a cukiságot, és a végén egy kicsit túlságosan is lila ködös tanulságot von le a kapcsolatokról, de az biztos, hogy randifilmnek ideális ez a mozgóképes vattacukor.

A (sz)ex az oka mindennek

A látszat ellenére nagyon is fogyasztható vígjáték ez, ami egy ártatlan első szexszel indít, majd egy elcseszett folytatással szórakoztat mindenkit, amelyben a szex férfi résztvevőjéből paraszt csajozógép lett, a nő pedig valósággal vonzza a rettenetes férfiakat. Lesz-e ebből bármilyen szerelem? Ezt a kérdést te sem teheted fel komolyan.

Bazi nagy francia lagzik

A franciák egyik nagy meglepetésfilmje az utóbbi évekből, ami annyira rasszista, amennyire egy francia film csak rasszista lehet, de a helyzetkomikumok és a jó beszólások miatt mégis inkább röhögős és valahol kedves kis film lett ez, ami tulajdonképpen úgy ideális randifilm, hogy mindkét fél számára megadja azt, ami neki jár.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.