Itt a FilmÜnnep, amikor a Cinema City-hálózatban brutálisan olcsó a mozizás. Ha elvesztél a rengetegben, segítünk kiigazodni, első körben megmondjuk, melyik három randifilmmel jársz jól a következő négy napban.

A kezdő

Robert De Niro öreg fejjel gyakornoki állást vállal egy divatcégnél, és megváltoztatja ezzel egy rakás ember életét. Nincs cukibb film A kezdőnél, de sajnos kicsit túl is tolja a cukiságot, és a végén egy kicsit túlságosan is lila ködös tanulságot von le a kapcsolatokról, de az biztos, hogy randifilmnek ideális ez a mozgóképes vattacukor.

A (sz)ex az oka mindennek

A látszat ellenére nagyon is fogyasztható vígjáték ez, ami egy ártatlan első szexszel indít, majd egy elcseszett folytatással szórakoztat mindenkit, amelyben a szex férfi résztvevőjéből paraszt csajozógép lett, a nő pedig valósággal vonzza a rettenetes férfiakat. Lesz-e ebből bármilyen szerelem? Ezt a kérdést te sem teheted fel komolyan.

Bazi nagy francia lagzik

A franciák egyik nagy meglepetésfilmje az utóbbi évekből, ami annyira rasszista, amennyire egy francia film csak rasszista lehet, de a helyzetkomikumok és a jó beszólások miatt mégis inkább röhögős és valahol kedves kis film lett ez, ami tulajdonképpen úgy ideális randifilm, hogy mindkét fél számára megadja azt, ami neki jár.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon