Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha moziznál, de nincs kedved kimozdulni húsvétkor, ne is tedd. Bőven elég jó film jött ki DVD-n, amelyeket a foteledből is nézhetsz. Nézzük, melyek ezek.

007 – Skyfall

Szerintünk az egyik legjobb James Bond-film, amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell. Ha másért nem, hát a felejthetetlen főgonosz, Javier Bardem miatt, aki lejátssza a csillagokat az égről. Gyönyörű, kerek történet egy olyan Bondról, akinek ezúttal semmilyen high-tech kütyü nem áll a rendelkezésre a győzelem elérésére.

Itt veheted meg: Shopline DVD / Shopline Blu-ray

Az utolsó műszak

Ha láttad, sohasem akarsz rendőr lenni. Vagy legalábbis nem ott, ahol a gettóban a mexikói maffia tevékenykedik serényen. A tavalyi év egyik legjobb filmjében Jake Gyllenhaal kőkemény üzemmódba kapcsolt, amikor beszállt ebbe a remek moziba Michael Peña oldalán. Nem tudjuk elégszer megnézni ahhoz, hogy megunjuk.

Itt veheted meg: Shopline DVD

Az újságos fiú

A film, amelyben Nicole Kidman lepisili Zac Efront. A film, amelynek egyik szexjelenetében Nicole Kidman sérüléseket szerzett. Na ennyire azért nem durva a The Paperboy, és még csak attól sem kell tartani, hogy kiemelkedne a legnagyobb alapművek közé, azért egyszer érdemes nekifutni ennek a feszült drámának, amely egy gyilkosság és egy nagyon furcsa szerelem körül bonyolódik. Nicole Kidman-rajongók előnyben.

Itt veheted meg: Shopline DVD

Az Argo-akció

Nem véletlenül kapta meg Ben Affleck filmje idén a legjobb filmnek járó Oscart, ilyen biztos kezű rendezést és ilyen fenyegető hangulatot ugyanis nagyon régen láttál a moziban. Az Argo-akció kötelező film, így ha kimaradt volna, most már otthon is bepótolhatod, de persze a szinte kikerülhetetlen újranézés is indokolt lehet a hosszúra nyúlt pihenés alatt.

Itt veheted meg: Shopline DVD / Shopline Blu-ray

Az öt legenda

A DreamWorks megalkotta a tökéletes ünnepi filmet: bármikor előveheted, legyen akár húsvét, akár karácsony, hiszen a Mikulás és a Húsvéti Nyúl egymás mellett harcol, hogy megmentsék a világot a gonosz Szuroktól. A lényeg persze az, hogy higgy abban, ami teljesen hihetetlennek tűnik. A mesékben főleg. Aranyos.

Itt veheted meg: Shopline DVD / Shopline Blu-ray

Ölni kíméletesen

Brad Pitt filmje itthon nem került mozikba, pedig olyan szereposztással kecsegtet, amelytől kicsordul az ember nyála: James Gandolfini, Ray Liotta és Richard Jenkins is tiszteletét teszi ebben a rablós-bérgyilkosos alkotásban. Kellemes móka.

Itt veheted meg: Shopline DVD

Trónok harca – 2. évad

Már kapható a fél világ kedvenc sorozatának második évada DVD-n, amit azért is érdemes végignézni a hosszú hétvégén, mert április 1-jén jön a Trónok harca harmadik nekifutása sárkányokkal, harcokkal és a jó öreg villantásokkal kombinálva. Hosszú móka, de nem annyira, hogy ne lehessen kényelmesen bepótolni három nap alatt.

Itt veheted meg: Shopline DVD

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.