Helló, Frankie! Megjött a D83-as, svéd vibrátorszopó automata, amit a múltkor rendelt! Na de ki mire gerjedt még? Bacon? Hangfal? Antonio Banderas szexbábu?

 1. 9/9


  D83-as svéd vibrátorszopó automata

  Hol? Csupasz pisztoly 2 1/2

  Frank Drebin szerint a szexshop maga az erkölcsi fertő, de aztán megérkezik a boltos, és közli, hogy mi érkezett meg, milyen gyártmányú és ki rendelte. Ajándékba viszem. Persze. Pár másodperccel később egy olyan motoros dildó kerül elő, amitől szintén felsír az ember. A képen ez utóbbi látható.

 2. 8/9

  Anal Intruder

  Hol? Top Secret!

  Szegény Martin már régóta nem tudja kielégíteni a feleségét. De vajon próbálta már az Anal Intrudert? Még nem, de akkor még Martin nem tudja, hogy egyszer egy zárlat okozza majd a vesztét.

 3. 7/9

  Tojás és bacon

  Hol? Nagy durranás

  Topper és Ramada egymásra találnak, nagyon belemelegednek a játékba, Ramada talán egy kicsit jobban is a kelleténél, úgyhogy elő is kerül az obligát bacon és tojás, hogy ropogósra süljenek a lány hasán, amitől jobban felizgul, mint attól a bizonyos D83-astól. Aztán a nagyobb fazekakat elbírja-e?

 4. 6/9

  Paszternák

  Hol? Ted

  Igazából sosem jelenik meg a filmben, de egy ponton Tednek annyira elege lesz a főnökéből, hogy bevallja, megdugta kolléganőjét egy paszternákkal, amit aztán eladott egy négy kisgyermekes családnak. Egy paszternákkal. Igen. Egy négy kisgyermekes családnak. Igen.

 5. 5/9

  Antonio Banderas szexbábu

  Hol? South Park

  Cartman karácsonyi ajándéka, amit valójában csak tévedésből kapott meg, hiszen az anyja rendelte magának. Egy felfújható, élethű Banderas-baba, amivel anyuka jól elszórakozhat, de igazából Cartman sem panaszkodik miatta. A Korn az epizód végén levonja a tanulságot. De még hogy!

 6. 4/9

  Pite

  Hol? Amerikai pite

  Jim gyakorol, ezért úgy dönt, pürésíti a házi almás pitét, szigorúan letolt gatyával. Kíváncsi lennék, az Amerikai pite-generáció hány nézője próbálta ki ugyanezt otthon. Nem, bocsánat, inkább mégsem akarom tudni.

 7. 3/9

  Hangfal

  Hol? Intim részek

  Howard Stern rajongója szeretkezni akar a műsorvezetővel. Stern nem esik kétségbe, a hangfal membránjait használja fel a nő kielégítésére. A rádiótörténelmi orgazmus élő egyenes adásban flottul be is következik.

 8. 2/9

  Szobabicikli / morzsaporszívó / porral oltó

  Hol? Brüno

  Minden idők egyik legbetegebb szexjelenetében olyan segédeszközök kerülnek elő, amelyeket a legmerészebb rémálmainkban sem szeretnénk látni, kicsit talán eltúlzott melegszex-koreográfia ez, úgynevezett költői túlzás, de hát Sacha Baron Cohen mindig is szerette addig feszíteni a húrt, és ahogy az képeket elnéztük, még sokminden mást is.

 9. 1/9

  V-Sex

  Hol? A pusztító

  Egy kütyü, ami olyan alfahullámokat állít elő, melyek átviszik a szexuális energiákat. Pedig szegény Sly már majdnem azt hitte, hogy rámászhat a fiatal és hamvas Sandra Bullockra. Nem biztos, hogy ezt a párosítást akartuk volna látni, de akkor már inkább azt, mint ezt a nevetséges cyber-izét!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon