Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Samuel L. Jackson a győzelemig káromkodja Obamát, egy pornósztár pedig a csöcseivel érvényesülne. Ők és még sokan mások pörgetik ki a politikai WTF-számlálót.

Jerry Springer prostizik, de bevallja

Még 1974-ben a trash show-császár Springer politikai karrierje kedvezőtlen fordulatot vett: el kellett ismernie, hogy prostikat fogadott fel. Nyolc évvel későbbi újraindulásakor már kampányvideójában is emlegette az esetet, megbánta már, hogy pénzt fizetett egy nőnek, de hát egyébként ebből is látszik, mennyire politikusnak való ember ő, hiszen az igazságról beszélni kell, még ha kellemetlen is. Nem nyert.

Bush vs. Mercik

Bush nem bízik Pat Buchananben, mert bár a férfi Amerikát élteti, egy Mercit vezet, és ez bizony felér egy erősebb hazaárulással, amikor az autóipar nyakig merült a kakkanatban. Külön köszönjük a Mercedes-jel és Buchanan arcának egyetlen, roppant ízléses képen való megjelentetését.

Egyéb kérdés?

Herman Cain szeretné szemléltetni, mit tesz az akkori adózási rendszer a kisvállalkozásokkal. A kisvállalkozások szerepében egy nyúl, az adózási rendszer szerepében egy fegyveres fószer, akinek legjobb barátja egy katapult. Hatásos.

Egy jedi az iskolákért

Kell valaki, aki végre rendet tesz Rockingham County iskoláiban. Legyen mondjuk egy jedi. Aki lézerkarddal harcol a gyerekek jogaiért. Az sem baj, ha lovagnak hívják. Christopher Knight minden feltételnek megfelel, és olyan sírós röhögést okoz, amit nehéz kiheverni.

Samuel L. Jackson a győzelembe káromkodna bárkit

Dr. Seuss legjobb pillanatait idéző kis szösszenet, amelyben Obama segítségére siet a nagy és megismételhetetlen Samuel, és megkérdezi a családtól a maga nem túl szofisztikált módján, hogy ugyan mikor akarnak már felébredni a picsába? Elképesztően zseniális!

A melegek a hazát védik, a gyerekek meg nem tudnak imádkozni?

Rick Perry aggódik. Mert az mégiscsak a sátán műve, hogy a hadseregben a melegek nyíltan harcolhatnak, de a gyerekek nem tudják nyíltan ünnepelni a karácsonyt, és nem engedik, hogy imádkozzanak a suliban. De ennek szerinte vége. Nem lett vége, belőle viszont egy többmilliós letöltéssel büszkélkedhető idióta vált a neten.

Mary Carey megpornózza a választást

Olyan unalmasak a távolba néző, megnyerő mosolyú kormányzójelöltek. Legyen végre egy olyan, aki letépi magáról a ruhát, és amerikaizászló-mintás bikiniben tesz rendet a térségben, úgy, hogy közben a pornóipart segíti. Ja, mert hogy a hölgy maga is pornósztár volt régen!

Mike Huckabee a legnagyobbal készül

És ő Chuck Norris, aki majd rendet tesz a határvidéken. És ha már meg is szerezte magának, el is süt néhány CN-örökbecsűt a halhatatlan egysorosok közül. Chuck úgy néz ki, mint aki bármelyik pillanatban kész az arcába temetni a kezeit.

Az izmusok utálói, mármint majdnem az összesé

Tudtad, hogy a Ku Klux Klán utál mindenféle izmust? Ebből az 1964-es kampányvideóból legalábbis ez derül ki, de akkor mi van például az antiszemitizmussal és a rasszizmussal?

Basil Marceaux nincs a helyzet magaslatán

Ha Basil lesz a kormányzó, megoldja, hogy a zászló rendben lobogjon. Valami nagyon nem stimmel vele, de azzal sem, aki összevágta a kampányvideóját. Lehet, hogy Basil nem volt túlságosan eleresztve anyagilag, de talán nem a helyi általános iskola filmszakkörével kellett volna kampányvideót készíttetnie egy csokiért.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.