Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Halálhegy egyik főszereplője olyan nő, akiért a férfitársadalom a fél életét is odaadná. Gemma azonban nem éri be akárkikkel.

Sokáig azt terjesztették róla, hogy ő Mr. Bean, azaz Rowan Atkinson lánya. Na persze. Természetesen a hírből egy szó sem igaz, kissé mellélőttek a pletyka terjesztői, annyira, hogy két évvel ezelőtt Gemma apja már el is távozott az élők sorából. Ha nem lenne meg, ki ő, ne nagyon csodálkozzunk, mivel az erősen szexuális hölgy korábban egy nálunk nem futott, de hazájában népszerű brit tévésorozatban, a Hollyoaks-ban boldogította a nézőket, elég sok sikerrel, bár nyilván senki sem a színészi kvalitásaira figyelt fel.

A tökéletes testű színésznő persze ahogyan azt kell, modellként kezdte, azóta pedig a mozivásznakon feszül rajta minden, amit csak ráadnak, de még jobb, ha nem adnak rá semmit. Minden valamirevaló férfimagazin a címlapjára rakta már, amivel mélységesen egyet tud érteni a férfitársadalom, azzal viszont már nem, hogy a szépség csak sikeres sportolókra bukik, járt már Cristiano Ronaldóval és Marcus Benttel is, de hódításait még hosszasan sorolhatnánk, és minek is tennénk, hiszen mi nem vagyunk rajta a listáján. Kezdjünk el edzeni. Talán egyszer. Addig is be kell érnünk a Halálhegy: A Djatlov-rejtély című új filmjével

(Fotók: FHM, Stuff, Maxim, Zoo Magazine)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.