Érkezik a tavalyi év egyik legjobb játékának rendezői változata
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

2020 nem volt egy túl sikeres év, de a PlayStation-tulajok azért láttak egy s mást. Mondhatjuk, hogy a The Last of Us Part II miatt a tavalyi volt a Sony előző generációs konzoljának legerősebb éve.

És ha már elkezdtünk címeket emlegetni, a Sony másik nagy exkluzívját, a Ghost of Tsushima című szamurájos akciójátékot sem szabad kihagyni a sorból.

Mi nagyon szerettük...

...és ezzel olyannyira nem voltunk egyedül, hogy a játék augusztusban kap egy rendezői változatot, ami behoz egy rakás újdonságot a képbe. Először is PlayStation 5-re optimalizálja az alkotást, így az szebb és gyorsabb lesz. A karakterek szájmozgását végre a japán szinkronnal is összehangolják, de ami még ezeknél is fontosabb, a Director"s Cut a sztorit is bővíti, egy új szigettel, új ellenfelekkel és új küldetésekkel megtoldva az eddigieket.

A bejelentést természetesen egy trailerrel oldották meg.

Kis üröm az örömben, hogy az upgrade-ért még azoknak is fizetniük kell, akik egyszer már megvették a játékot, és a PlayStation 5-ös változatnak ráadásul még felára is van. Persze emiatt lehet egy kis szájhúzás, de mégis csak egy remek játékról beszélünk, ami egyszer már kapott egy nagyon izmos DLC-t teljesen ingyen.

Tessék csak elővenni a pénztárcákat!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.