Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Van belépőd a május 21-én érkező DM koncertjére? És igazi is? Az a probléma, hogy valószínűleg te sem tudhatod a választ.

A Live Nation közleménye szerint nagy bajban lehetnek azok, akik nem novemberben váltottak kiemelt állójegyet a Puskás Ferenc Stadionban sokadszorra parádézó banda koncertjére. Dave Gahan leheletét a fél ország érezni akarta, így a kiemelt placcon állás joga egyetlen nap alatt lett hiú ábránd azoknak, akik nem kapcsoltak elég gyorsan. Ettől függetlenül, ahogyan az lenni szokott, feltűntek a belépők az ismert aukciós oldalakon, csakhogy a koncertszervezők ráébredtek, hogy valakinél otthon nagyüzemben működik a fénymásoló. Ráadásul egy drágább fajta.

Merthogy egy halom hamis Depeche Mode-jegy került forgalomba a neten, amelyeket szabad szemmel nem lehet megkülönböztetni a kézműves munkáktól. Így ha nem novemberben vásároltad meg azt a jegyet, amely feljogosít téged, hogy közelről gondolkodhass azon, mit keres Andy Fletcher a zenekarban, akkor nagy esélyed van arra, hogy nem jutsz be a koncertre. Ha még nincs jegyed, és beéred a kicsit távolabbi áldogálással, üvöltéssel és/vagy opcionálisan sírással, akkor Ticketpro és a Live Nation oldaláról még mindig rendelhetsz jegyet. Eredetit. Aztán mehet a Richard touch face!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.