Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jason Statham és James Franco nem kedvelik egymást ebben a friss thrillerben. Te kedveled őket? Ott akarsz lenni a premier előtti vetítésen? Segítünk!

A Harcban élve egymás ellen fordítja Francót és Stathemet, a történet szerint a mindenkori szállító lányával egy kisvárosba menekül múltja elől, ahol szinte azonnal szertefoszlanak az egyszerű életre vágyó apa és lánya álmai. Ehhez köze lesz egy drogbárónak (James Franco), akinek szinte szívügyévé válik a férfi kiiktatása. Mivel főhősünket Jason Statham alakítja, nem nagy meglepetés, ha fegyvert fog és szembeszáll új lakhelye sötét oldalával.

Ha szeretnél másodmagaddal ott lenni a Harcban élve premier előtti vetítésén november 26-án, kedden este hétkor egy budapesti moziban, akkor csak annyit kell tenned, hogy helyes választ adsz a következő kérdésre:

Ki írta a film forgatókönyvét?

A. Jason Statham
B. Bruce Willis
C. Sylvester Stallone

A helyes válasz betűjelét teljes neveddel együtt küldd el november 25. 10:00-ig a jatek@player.hu email címre. Még hétfőn kiderül, egyike lettél-e az öt szerencsés nyertesnek, aki másodmagával nézheti meg a filmet napokkal a premier előtt. Jó játékot mindenkinek!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.