Hasselhoff 60: A szülinapos legjobb és legkínosabb pillanatai
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az ember, aki lassítva fut. Az ember, aki a földről eszi a hamburgert. Az ember, aki akkor is vicces, amikor kínos. Hasselhoff hatvanadik szülinapját ünnepeljük most ilyen-olyan okokból emlékezetessé vált megmozdulásaival.

A videó, ami megrázta a világot

Hooked on a Feeling. Minden idők egyik legrosszabb videoklipje sokszor okozott már számunkra térdcsapkodós röhögést. Ilyen effektek a világon nincsenek, mintha az egész egy paródia lenne, de nem az.

Hasselhoff feat. Spongyabob

Mindenki felröhögött, amikor a Spongyabob mozifilmben egyszer csak előkerült az isteni Hoff az ő obligát mentőgatyájában, hogy segítségére siessen a parton rekedt rajzfilmhősöknek. És az a Hasselhoff-motorcsónak vajon milyen forgatókönyvírói drog-trip eredménye lehet?

Piranha 3DD vs. Baywatch

„Öreg vagyok én már ehhez” – állítja Davidünk, és valóban. Azért valljuk be őszintén, a kétes minőségű Piranha mozit nyíltan ő vitte el a hátán, úgy, hogy közben komplett hülyét csinált magából. És most nem azért, mert hulla részeg volt. Ezért a jelenetért pedig hatalmas piros pont jár neki. Úgy tökéletes, ahogy van.

Egy tökéletes roast

A David Hasselhoff roast annyira jól sikerült, hogy azóta sem sikerült megugrani ezt a szintet. És nem feltétlenül azért, mert az égetés tárgya bármit is művelt volna, egyszerűen a roasterek lettek annyira gyönyörűen kiválogatva, hogy a műsort még nagyon sokszor érdemes volt újranézni. És érdemes még most is.

Szél az arcba

Adam Sandler meglepően élvezhető Távkapcsát elnézve még volt remény arra, hogy Hoff visszatér a normális filmek világába, de kiderült, hogy bárgyú pillanatunkban örültünk csupán egy picit. Itt még egy natúr arcon fingást is be mert vállalni, ami bőven kimeríti az altesti alpári humor kategóriáját, és nem is lett volna vicces, ha mindez nem a tengerpartok királyával történik meg. De megtörtént. És így volt jó.

Baywatch üldözés a maximumon

Hogy Hassel the Hoff mennyire gyors és kemény ember, mi sem bizonyítja jobban, mint ez a Baywatch-szösszenet, amelyben gyorsabban fut, mint egy quad, így még a vélhetően értelmi fogyatékos bűnözőt is el tudja kapni, aki az egyetlen ésszerű menekülési útvonalként az óceán belsejét jelöli ki magának. Ügyes.

Sztárokkal táncoló

Hasselhoffot hallgatni öröm, táncolni látni viszont kifejezetten vicces, főleg, amikor darabos mozdulatait szexissé alakítja. Vagy próbálja. Sexbomb amúgy is a dal címe, vagy mi.

Táncoló ninja

Bátran kijelenthetjük, hogy Hoff nevéhez fűződik minden idők egyik legnagyobb WTF-ét előcsaló filmzenéje, mely a Dancing Ninja című szösszenethez készült. A dal, ha lemaradtál volna róla, most meghallgatható, de csakis saját felelősségre.

Hoff, az edző

A Kidobósban halálra röhögtük magunkat rajta, amikor megjelent az egyik csapat fejeként, amelynek tagjai egy emberként esküdtek fel a Főnök fotójára. Mi lehet ennél királyibb? Mi lehet ennél lazább?

Szexi vagyok. És?

Hogy Hoff mennyire trendi, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2011-ben fellépett az MTV Europe Music Awardson az LMFAO és Justin Bieber társaságában, hogy alsógatyát villantson, majd megrázza a családi ékszergyűjteményt, amelyről megannyi ismert női egyed tudna ódákat zengeni. Állítólag.

Nem volt elég? Akkor nézd át a Player kult & szórakozás rovatát a legjobb tartalmakért!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.