Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Történt ugyanis, hogy egy szörnyű családi tragédia – nevelt lányának öngyilkossága – miatt Zack Snydernek távoznia kellett a rendezői székből, és a helyette beugró Joss Whedon fejezte be a filmet.

Azt most inkább hagyjuk, hogy Az Igazság Ligája a Warner legnagyobb sajnálatára végül egyáltalán nem lett a DC filmes univerzumának megmentője, és ezért sajnos pontosan a látványfilmesként is egyre fárasztóbb, a humorérzéket hírből sem ismerő Snyder okolható. Mi is meglepődtünk, amikor a Change.org-on online petíciót indítottak a rendező rajongói, hogy a stúdió mutassa be a mozi Snyder-féle verzióját. Alapvetően nem hinnénk, hogy ez jó ötlet, hiszen a film kevés remek pillanata éppen Whedon kézjegyét viseli magán, na de demokrácia van, és ha mutatkozik piaci igény egy még belassítottabb, még fakóbb, még pózerebb, még humortalanabb változatra, ám legyen!

Most azonban azt csiripelik, hogy talán nem is létezik a hőn áhított rendezői változat. A pletykát egy Reddit-felhasználó indította el, aki állítása szerint effektesként dolgozott a produkcióban.

– állítja, és mivel a csevegés során több insider-infót is közread, hajlamosak vagyunk hinni neki. Egyébként a józan logika is azt diktálja, hogy egy félbehagyott filmet sehogy nem lehet befejezett filmmé vágni, itt pedig pontosan az történt, hogy Snydernek a munkálatok befejezése előtt kellett távoznia.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.