A videó leírása szerint november 25-én történt ez a kisebb gasztrokatasztrófa Hawaii egyik szigetén.

Hálaadás alkalmából egy helyi specialitást szeretett volna csinálni ez a társaság.

Az imu nevű elkészítési mód lényege, hogy a földbe ásott gödörbe forró köveket helyeznek, melyeket banánlevelekkel fednek le, majd erre az ágyra pakolják az előkészített húst, amit egy újabb réteg banánlevéllel, majd nedves zsákvászonnal takarnak le, végül az egészet földdel és műanyaggal fedik le, hogy a hő hatására keletkező ízes gőz biztosan odalent maradjon.

Nem lehet pontosan tudni, mitől robbant be ez a példány, de a lapát majdnem kiesett a szakácsok kezéből.

Legalább egy füst alatt letudták a tűzijátékot is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Májusban megtartják az első szépségversenyt a mesterséges intelligencia által tervezett nőknek

További cikkeink a témában