Másodszor kerül megrendezésre az online közönségszavazáson alapuló Heineken Budapest Nightlife Awards, a legjobb budapesti szórakozóhelyek, klubok, kocsmák és bárok versenye, idén ráadásul még Ganxsta Zolee is megmutatja, hogy milyen meredek tud lenni a budapesti éjszaka.

A szervezők tavaly abból a meggondolásból hívták életre az eseményt, hogy díjazzák azokat az éjszakai helyeket, akik nagyban hozzájárultak a budapesti imázs építéséhez, illetve kedvelt hétvégi úticéllá tették fővárosunkat a külföldi fiatalok számára is. A Budapest Nightlife Awards célja - melynek idén ismét névadó szponzora a Heineken -, hogy azok, akik hűen járják az éjszakát meghatározó vendéglátó egységeket, lehetőséget kapjanak, hogy kedvenceiket kiemeljék és ezáltal hozzájáruljanak az adott hely díjazásához.

A helyek idén is összesen 12 kategóriában indulhatnak:

- legjobb bár,
- legjobb borbár,
- legjobb kis klub,
- legjobb kocsma,
- legjobb koncerthelyszín,
- legjobb nagy klub,
- legjobb romkocsma,
- legjobb nyitott hely,
- legjobb meleg buli,
- legjobb booking,
- legjobb kézműves söröző,
- legjobb budapesti fesztivál,

a közönség pedig online szavazás útján adhatja le voksait kategóriánként a három legkedvesebb helyére december 19. és január 30. között. A súlyozott szavazás lehetővé teszi, hogy a kisebb helyek is jó eséllyel induljanak a díjért, a helyszínek feladata pedig, hogy minél inkább megmozgassák és szavazásra buzdítsák a közönségüket. A tavalyi versenyre csaknem 100 hely nevezett, a közönség pedig összesen több, mint 10.000 szavazatot adott le, idén ennek a duplájára számítanak.

A szavazási időszak lezárultával a szervezők február 2-án csütörtök este egy ingyenes díjátadó koncert és buli keretén belül hirdetik ki az eredményt az Akvárium klubban, és adják át minden kategóriában az egy évig érvényes „Budapest Nightlife Awards Winner” vagy „Budapest Nightlife Awards Recommended Place” díjakat.

Szavazz a www.bpna.hu oldalon, hogy a te kedvenc helyed legyen az éjszakai élet legjobbja!

És ezt olvastad már?
Peter Parkernek már se híre, se hamva az Irány a Pókverzum folytatásának első trailerében