Mindannyian gyönyörűek. Mindannyian szeretjük őket. És mindannyian vállaltak már szexjelenetet külföldi filmekben. Meg is mutatjuk őket.

Osvárt Andrea

Film: Two Tigers

A szépséges Andi egy 2007-es olasz akciófilmben bújt ágyba kollégájával, és szerencsére később sem mondott nemet egy kis jóízű textilledobásra. Főként Olaszországban volt csak kedve megmutatni tökéletes alakját, de A szállító-filmek sorozatverziójából sem kellett nélkülöznünk őt hiányos öltözetben.

Görög Zita

Film: 8 mm 2

Érdekes, de egyetlen magyar produkció kedvéért sem volt hajlandó ledobni ruháit a szépség, a Nicolas Cage-féle 8 mm 2005-ös folytatásáért viszont igen (korábban már a 2003-as Oroszlánbarlangban is meg lehetett csodálni őt félmeztelenül), pedig sok magyar film ezerszer jobb választás lett volna, mint ez a második résznek szánt borzalom. A minden tekintetben megbukott folytatást egyetlen jelenetéért imádta az egész ország, melyben Zita egy fiúval és egy lánnyal bújik ágyba.

Kerekes Vica

Film: Muzi v nadeji

Vica talán a legszexisebb magyar színésznő, akiért minden férfi odaadná a fél életét, de ha nem is a felét, egy-két évet biztosan rááldozna bárki. A színésznő gyakorlatilag végigmeztelenkedte és szexelte cseh karrierjét, amelyért nem tudunk elég hálásnak lenni. Reméljük, megtartja ezt a jó szokását a későbbiekben is. Most egy 2011-es cseh remek egyik pazar jelenetétől robban fel a monitorod, amelynek minden pillanata alkalmatlanná teszi a munkádra való koncentrálást.

Dobó Kata

Film: Elemi ösztön 2

Vicces, de Kata legtöbb magyar filmjében ruha nélkül is látható volt, legnagyobb külföldi szerepében, ahol még talán a portás is levetkőzött egy pillanatra, azonban magán hagyta a ruhát. Szexjelenetet ettől még vállalt, csak éppen mindenét elfedték azok a fránya ruhák. A felejthető Elemi ösztön 2-ből talán őt is elfelejtettük (az alábbi szexjelenet például a külföldi blu-ray kiadáson már nem szerepel), pedig nem az ő játéka miatt bukott meg a film.

Gryllus Dorka

Film: Irina Palm

Bár Dorka itthon valóságos szexjelenet-halmozóvá vált karrierje során, külföldön csak egy laza glory hole-kézimunkázást vállalt be a német Sam Garbarski filmjében, ami valljuk be őszintén, jóval több, mint a semmi. Ha ruha nélkül szeretnénk látni, a magyar filmográfiája felé kell fordulnunk.

Hámori Gabriella

Film: Budapest

Namármost: ez a versenyző kicsit kilóg a többi közül, Gabi ugyanis még szép, hogy Budapesten forgatta a Budapest című művet, csak hát éppen ez egy brazil film, melynek egyik főszereplője fővárosunk és gyönyörű büszkeségünk. Furcsa, hiszen Gabi itthon alig volt látható ruha nélkül, még a Kaméleonban is testdublőrrel vették fel szexjelenetét, itt azonban nyoma sincs álcázásnak. Ez bizony maga a csodaszép színésznő meztelenül.

Marozsán Erika

Film: Ich will dich

Hazai gyönyörű büszkeségünk nem az a szégyellős fajta, de hogy mennyire nem, az a német Ich will dich című filmből derült ki, ahol kollégnanőjével zavart le néhány nagyon erős szexjelenetet. Az 1999-es Szomorú vasárnap fülledtebb jelenetei sem voltak éppen smafuk, de erre a 2014-es tévéfilmes összeborulásra nem voltunk felkészülve.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon