Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kisebb huzavona után teljes területén is megnyithatott Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye. És kik lennénk mi, ha nem mennénk el letesztelni?

Hangulat

Bulifesztiválként hirdeti magát a Park, aminél tökéletesebb leírás mondhatni nincs is. A szórakozóhelynek konkrétan fesztiválhangulata van, mindenhonnan szól a zene, mindenhol kapsz szomjoltót, annyi a pult, mint égen a csillag. Ha már a pultoknál tartottunk: a kiszolgálás a tesztünk időpontjában tökéletes volt, az asztalunk körül folyamatosan cikáztak a fiúk/lányok, alig maradhatott üres pohár/teli hamutál az asztalunkon, szinte azonnal egy tálcán találták magukat a kiürült korsók.

Elhelyezkedés

Autentikus bulizót próbáltunk játszani. Könnyen ment: korán jöttünk, későn indultunk haza. A Park remekül vizsgázott mindkét esetben. A 2-es, a 24-es villamosok a bejárat előtt, az 1-es pedig rövid sétára áll meg. Kicsit megijedtünk az éjszakai közlekedéstől, de amikor összetalálkoztunk a 923-as busszal közvetlen a kapuk előtt, tudtuk, hogy nem lesz itt baj. A Park tehát csak első ránézésre tűnik megközelíthetetlen szórakozóhelynek, a valóságban nagyon is központi helyen van, ezernyi megközelíthetőségi móddal, amitől még az éjszakai műsorsávban sem kell megijedni.

Hangzás+Zene

Eleve akkora színpada van, ami nem megszokott egy hasonló szórakozóhelytől. Hatalmas. A Park agyai arról árulkodtak, hogy a Sziget Nagyszínpadával közel megegyező riderrel készítették el, tehát szólnia is kell rendesen. És azt kell, hogy mondjuk, a színpad úgy szól, mint a dög. Hallani, hogy külföldi produkciókra tervezték, nincsenek kompromisszumok, de azt természetesen ne várjuk, hogy a bejárati kapunál is lekapja a hajunkat az orbitális hangerő. Ha döngő basszust szeretnénk, előre kell fáradnunk a színpad irányába, ott viszont megkapjuk a magunkét rendesen. A zenei felhozatal eléggé vegyes, ez nem a véletlen műve, mindenkinek meg kell találnia a számítását, ezért a PopArtban elektronikus bulizene szól, a Retro Kertben minden, ami nem mai, míg a Nagyszínpad keverőjénél akármi beleférhet, amolyan egyetemi buli jelleggel.

Közönség

Ha már az egyetemi buliról beszéltünk: ahogy már emlegettük, a Park olyan, mint egy hosszúra nyúlt fesztivál, ezért nem kell meglepődni, ha tipikus fesztiválközönséggel találkozik az ember fia. Persze főleg az egyetemisták dominálnak, de az asztaloknál és a lépcsőkön azért találunk szép számmal 30 felettieket is kedélyesen sörözni/borozni, főleg a meccsek idején, vagy a nem feltétlenül a fiatalabbaknak célzott koncertek után.

Árak

A Park olcsó hely, de ez főleg italakcióinak köszönhető. Este 9-ig a korsó Soproni és a tequila 300 Ft, este 10 és 11 óra között viszont csak 200 Ft. Aki az előbb említett időszakokon kívül szeretne legurítani valamit a torkán, annak nagyjából a hagyományos szórakozóhelyi árak lépnek érvénybe. A hely pálinkákban igencsak erős, a tömények szinte minden fajtájából találhatunk sajátmárkásat, és ha koktélozni szeretnénk, akkor sem kell kétségbeesni, a Park bőséges kínálata tartalmazza a legnépszerűbb italkombinációkat.

Összegzés

Aki egész évben ki van éhezve a fesztiválokra, de nem tud eljutni egyikükre sem, vagy csak nem akar utazgatni, esetleg nincs kedve egy vagyont fizetni a napijegyért, az itt megtalálja a számítását. A Park teljes fesztiválélményt nyújt, hatalmas színpaddal, jó zenekarokkal, olcsó italokkal, minden este több bulival, több helyszínnel, jó kiszolgálással. Mit akarhat még egy fesztiválrajongó?

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.