Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megkóstoltuk a Troopert. És kifejezetten jó. De akkor is olyan, mint az egyik legnépszerűbb magyar kézműves sör.

Bruce Dickinson szeme fénye ez a hatalmas sikereket elérő, rengeteg üveggel eladott ital, amit a Robinson sörfőzde gyárt a Maiden frontemberével karöltve. Dickinson saját bevallása szerint világ életében imádta az angolok csapolt csodáit, és úgy érezte, meghalt és a mennyekbe került, amikor felkérték, hogy alkossák meg közösen saját sörüket, a Troopert.

Meg kell fizetni a folyékony Maiden-életérzést, üvegje 990 Ft-ba kerül, de akár meg is érhetné, ha nem lenne a Keserű Méz ikertestvére. Bár színében sokkal sötétebb a Trooper, ízében ugyanazzal a kesernyés édességgel találkozol, mint a magyar kézműves remekműben, de hát ez mégiscsak egy rajongói sör, amit itthon inkább azok fognak fogyasztani, akik a Can I Play With Madness-t állították be ébresztőnek, és a Fear of the Dark-ra alszanak el.

Ez az Eddie képével díszített főzet tényleg nagyon jó, de számunkra teljesen ismerős ízeket kínál, kissé borsos áron, ám ha valaki szeretné megkóstolni, az akár rendelés útján (akár egy üveggel is rendelhető a Popshoptól), illetve a Gozsdu udvarban található Szomszédba befáradva meg is teheti. Már remegve várjuk a nemrég kijött Tankcsapda-pálinka kóstolását, és szorgalmaznánk hazai fronton egy csak a szádban olvadó Pákó-csoki és egy Hold formájú Demjén-sajt piacra dobását.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.