Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vajon itt a következő Gangnam Style?

Brian Imanuel egy 16 éves indonéziai srác, aki nem csak, hogy előadónként jegyzi a Dat Stick című dalt, hanem a klipet is ő rendezte és vágta. Nagyon nehéz nem egyfajta műfaji határokat feszegető, és kifigurázó produkciónak látni a művet, de közben zeneileg végig hiteles marad az egész és talán pontosan ettől annyira zavarbeejtő.

Nemrégiben megmutatták a klipet pár feketeöves, nehézsúlyú amerikai MC-nek (Ghostface Killah, Desiigner, Tory Lanez, Jazz Cartier, MADEINTYO), hogy véleményezzék ezt a hihetetlen videót, és egészen meglepő dolgok hangzottak el.

Alapból arra számítottunk, hogy a Vanilla Ice effektus lép életbe, és szét fogják savazni a tagot, de nem ez történt. Némelyikük szóhoz sem jutott, de alapvetően nyitottan álltak hozzá a nem mindennapi produkcióhoz.

A jakartai srác videója négy hónapja került fel a netre, de mostanában kezd komolyabb köröket futni a tengerentúlon. Bár nem hisszük, hogy ez a következő Gangnam Style, de a jelenlegi négymilliós kattintás minden bizonnyal nőni fog a következő hetekben.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.