Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Rajongunk Jessica Chastainért. Mivel a héten elképesztően nagyot alakít az Elit játszmában, kicsit leborulunk a színésznő ruhákat alig vagy egyáltalán nem tartalmazó jeleneteivel.

Kettő darab Oscar lehetett volna az övé, de az Akadémia másképp gondolta. 2012-ben A segítség című moziban nyújtott teljesítményét egy ugyanabban a filmben szereplő kolléganője vitte el teljesen megérdemelten, Octavia Spencer köszönte szépen, jó helyen van az a szobrocska. 2013-ban a Zero Dark Thirty főszerepéért is versenyben volt, de jött Jennifer Lawrence és mindent vitt a Napos oldal-ért. Jessica tulajdonképpen sosem volt rossz. Textilledobás ide vagy oda, igazán felejthetetlent nyújtott a Fékezhetetlen-ben, amiből valószínűleg mindenki két dologra emlékszik: Tom Hardy eszement játékára, és arra a pillanatra, amikor Jessica Chastain elősétál a sötétből. Meztelenül.

Akkor még nem is tudtuk, hogy tulajdonképpen 2008-ban már akkorát villantott, hogy a fal adta a másikat, a Jolene című moziban sztriptízelt, kb. olyan minőségben, hogy attól a Bin Láden-hajsza azonnal véget is ért volna egy korrekt egymás vállára borulással. Aztán betáncolta magát ruha nélkül a szívünkbe a Saloméban is. Ha esetleg mindezek kimaradtak volna, vagy csak kiestek volna az emlékezetünkből (mondjuk jó kérdés, hogyan), akkor most újra lehet venni vagy be lehet pótolni őket. Rajongóknak kötelező a héten megnézni Jessica Chastainnel az Elit játszmát is.

Fékezhetetlen (Lawless)

Salomé

Jolene

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.