Jim Belushi a színészet helyett kannabisztermesztésre váltott, és sorozatot készítenek a vállalkozásáról
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ráadásul a Discoveryn, nemsokára nézhető is lesz.

Feltűnt, hogy már jónéhány éve nem láttad semmiben Jim Belushit? A színész visszavonult, legutóbb 2017-ben vállalt komolyabb szerepeket, azóta maximum szinkronizál, vagy apróbb melókra ugrik be ide-oda. Nem unatkozik egyébként, nagyon nem, füvet termeszt. Sokat. És nagyon beindult a biznisz.

Oregonban, a Rogue-folyó mellett egy 93 hektáros földterületen termeszt kannabiszt, és egyáltalán nem most kezdte. 2015-ben vágott bele 48 tővel, aztán elszaladt a színésszel a paci, most már sokkal nagyobb játékos a piacon, a vállalkozása pedig nagyon jövedelmező lett. Ebből készített sorozatot a Discovery, ami kb. két héten belül debütál is az USA-ban.

A Growing Belushi bemutatja majd a fűkirállyá vált Jim mindennapjait, meg lehet majd nézni, hogyan termeszt a színész ilyen nagyban, és persze ott lesz majd a családja is mellette, mert nélkülük nem lenne buli a buli. Beugranak majd ismert arcok is, az már most biztos, hogy Dan Aykroyd is vendég lesz Jimnél, sőt, még valamiféle Blues Brothers-dalt is el fognak nyomni élőben, de erről még nincs semmi konkrét infó. Jöhetne Magyarországra is, néznénk. Aki már most megnézné röviden, hogyan is fest a Belushi-birtok, annak itt ez a kétperces videó.

Fotó: Discovery Channel

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.