Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Eddig csak pletykálták, de most már biztos, hogy jön a musical folytatása, és nagyjából azt is lehet sejteni, hogy miről szól majd.

Eredetileg elég nagy bukásnak tűnt A legnagyobb showman, amiből végül minden idők 5. legjövedelmezőbb filmes musicale vált, úgyhogy a show-nak folytatódnia kell, és ezt már a rendező, Michael Gracey is megerősítette. Egyelőre még a tervezési fázis elején járnak, és az sem biztos, hogy Hugh Jackman igent mond a második részre, de elég valószínű, hogy nem akarna belőle kimaradni, ha már turnéra is megy, és részben az első rész dalait fogja előadni a világ több pontján, Nagy-Britanniában pedig Robbie Williams is beugrik hozzá dalolászni.

Nagy valószínűséggel a sztori a cirkusztulajdonos főhős, P.T. Barnum politikai karrierjét mutatja majd be, de hogy ez igaz-e, arról valószínűleg még az írók sem tudnak, viszont ez tűnik a legvalószínűbb verziónak. Mivel még nincsenek konkrétumok, még nincs pontos premierdátum sem. Az hótziher, hogy nehéz lesz felülmúlni az első rész sikereit, ami világszinten 435 millió dollárt hozott a konyhára, sőt, még egy Grammyt is szerzett.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.