Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A LEGO egy teljesen új termékvonalat indít vele.

Azt hitted, hogy a nemrég belengetett LEGO Super Mario egy sima szett lesz, ugye? Ha igen, akkor ne ma kezdj el lottózni, a LEGO és a Nintendo közösködése ugyanis egy olyan csomag lesz, ami nem videójáték, nem is társasjáték, de nem is sima LEGO, hanem valahol az egész egyben: egy LEGO-elemekből felépített pályán kell majd Marióval érméket gyűjteni, amivel egy teljesen újszerű játékstílust szeretne bevezetni a két cég. Mindehhez egy interaktív Mario-figura is jár, az egész pedig az alábbi videón megnézhető összerakva.

A LEGO és a Nintendo persze azonnal körbedicsérte egymást:

„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy egy közösségi és interaktív LEGO játék formájában kelthetjük életre Mariót” – mondta Julia Goldin, a LEGO Csoport marketingigazgatója és végrehajtó alelnöke. „Több millió gyermek számára tesszük lehetővé, hogy az alkotás és a játék folyamatát irányítva kedvenc karakterükkel, Marióval egy teljesen új játékélményben legyen részük. A legújabb digitális technológia felhasználásával a LEGO Super Mario társas, interaktív és egyben együttműködésen alapuló élményt nyújt a gyerekeknek.”

„Mindig is szerettem a LEGO termékeket és azt, ahogy a gyerekeknek segítenek a játék során szabadjára engedni a képzeletüket” – mondta Takashi Tezuka, a Nintendo játék producere és igazgatósági tagja. „A LEGO Csoporttal közösen megalkotott új termék a játék két típusát ötvözi: az egyik során szabadon megépíthető Mario világa, a másik során pedig ebben a megépített világban lehet játszani Marióval.”

Egyelőre még nem tudni, mikor kerül a szett a boltokba, annyi biztos csak, hogy még 2020-ban a miénk lehet.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.