Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ugyanis a Bosszúállók: Végjáték rendezőinek is köze van hozzá.

A Disney jóformán lassan már A bátor kis kenyérpirítóból is leforgatja az élőszereplős változatot (hogy teljes legyen a zűrzavar rendezze mondjuk Eli Roth), úgyhogy annyira azért nem vagyunk meglepődve azon, hogy előkerült a Herkules is. De ez most egy kicsit más. A Herkules ugyanis kap némi segítséget a Marveltől és a DC-től, ami lehet, hogy nem tesz neki majd rosszat.

A film producerei a Russo-testvérek lesznek, akik a Bosszúállókkal és az Amerika kapitány: Polgárháborúval már megmutatták, hogyan kell jól bánni sok szupererővel, Herkules meg ugyebár... nem szuperhős, de valami olyasmi, mondjuk úgy, hogy a szupererő megvan. A forgatókönyvet az a Dave Callaham írja, aki A feláldozhatókat és a Wonder Woman 1984-et is jegyzi, de nem mellékesen ő írta a még készülőben lévő Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-t is a Marvelnek, szóval komoly Marvel-tobzódás lesz itt kéremszépen.

Egyelőre nem tudni szinte semmit a projektről, azt sem, hogy ki rendezi (eredetileg Russóékat akarták, de ők inkább producerkednek), hogy kik szerepelnek majd benne, és azt sem, hogy dalra fakadnak-e majd a szereplők, vagy inkább egy klasszikusabb felfogású Herkules-történetet mesélnek majd el a filmben.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.