Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Unod már a címben szereplő opuszt? Nem érdekel, hogy idén is otthon felejtik Kevint? Semmi baj, bőven lesz mit nézni helyettük. De mit is?

Csillagpor

TV2, december 24., 11:05

Igazi szívmelengető mese egy nagyon is élő és szépséges csillag földre zuhanásáról felnőtteknek is, ami nem csak karácsonykor kötelező.

Tapló télapó

Viasat3, december 24., 23:30

Kasszafúrás törpével, sok piával, jó csajjal és egy rettentően tahó mikulással. Aki látta, az tudja, hogy bármikor meg lehet nézni, például most is, aki pedig nem, azt tessék odaszögelni a képernyők elé.

A bakancslista

Film+, december 24., 14:15

Egy igazán megható film Jack Nicholsonnal és Morgan Freemannel, ami erős élni akarást vált ki az emberben, még akkor is, ha már a földön kúszunk az elfogyasztott kaják mennyiségétől, rosszabb esetben minőségétől is.

Kontroll

Film+ 2, december 24., 22:20

Antal Nimród filmje egyáltalán nem karácsonyi darab, ezért fogjuk megnézni szenteste is, amikor valami színvonalas szórakozásra vágyunk a Mikulás felesége című német vígjáték helyett. Le a metróba, merüljünk alá a BKV-ellenőrök csodálatos világába!

Ong-bak

Film+, december 24., 0:50

Ha létezne a legkevésbé karácsonyi filmek listája, azon az Ong-bak előkelő helyet foglalna el. Nézzük meg saját felelősségre hajnalban, csak aztán nehogy ellenállhatatlan vágyat kezdjünk érezni a fenyőfa pörgőből való lerúgása iránt.

Riddick – A sötétség krónikája

Viasat6, december 24., 21:00

Vin Diesel sci-fije vajon jól mutat a karácsonyfaizzók színes fényében is? Már miért ne mutatna jól? Riddick kellemes esti programot szolgáltat azoknak, akik nem bírják ki az ünnepeket egy távoli bolygón játszódó akció nélkül.

Brian élete

Comedy Central, december 24., 20:00

A kis Jézus megszületett. Ja, meg Brian is. Nincs is jobb időpont a Monty Python klasszikusának levetítésére, mint december 24-e. Röhögve gurulj a fa alá!

Életrevalók

M1, december 25., 20:00

Talán nem készült az utóbbi tíz évben felemelőbb film az Életrevalók-nál, és ha nem tudod, miért mondjuk ezt, akkor mindenképpen nézd meg az igaz történeten alapuló alkotást. Hatódj meg, ilyenkor szinte kötelező!

Édeshármas

Viasat3, december 25., 23:00

Nem teljesen ortodox egy a címéhez hűen szerelmi háromszöget bemutató vígjáték-drámát sugározni karácsonykor, de miért is ne, hiszen Lara Flynn Boyle-t bármikor szívesen nézzük, és a három alak egymáshoz simulásánál sem sokan kapcsolták még el a tévét a világtörténelemben.

Gyalog galopp

Comedy Central, december 25., 20:00

A Comedy Central a másik Python-klasszikust is sugározza, a Gyalog galopp ugyan egyáltalán nem köthető a karácsonykor, és teljesen más értelmet nyer majd tőle az esti nyúlvacsora. De vajon mi lesz a nyúlon túl?

A Bourne-csapda

Viasat6, december 25., 21:00

A második Bourne-filmmel indult be igazán a buli, szóval az akcióorientált emberek számára újabb kötelező darab kerül a tévébe. Öröm, boldogság!

Fűrész 5.

Pro4, december 25., 22:40

Ha végképp valami belezős horrorra vágynánk, akkor sem kell elszomorodnunk, a Pro4-en a Fűrész-széria ötödik része boldogítja a „jézusom, én már oda sem nézek”-jelenetek kedvelőit.

Az utolsó akcióhős

SuperTV2, december 25., 21:15

Arnold Schwarzenegger teljesen hülyét csinál magából, mögötte pedig minden idők egyik legjobb filmzenelemeze szól. Epikus, agyatlan akció!

Törés

Film+, december 25., 21:45

Anthony Hopkins megöli a feleségét. Nos, ha valaki arra gondol, nem éppen karácsonyi a téma, az jó helyen tapogatózik. De a krimi ettől még nagyon ütős darab, így mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

A köd

Film+, december 25., 1:45

John Carpenter ’80-as eredetije egyszerűen fantasztikus, így aki nem bír elaludni, nos, az a film megnézése után sem fog, legalábbis nagy valószínűséggel. Pláne, ha este még köd is lesz…

Az utolsó szamuráj

Film+, december 25., 19:00

Tom Cruise szamurájjá válik. Ez a tény már maga is egy erősebb karácsonyi csodával ér fel. De ne legyünk rosszmájúak, a film ugyanis teljesen élvezhető, még ha történelmi hitelességében erős versenyt is folytat a Star Wars-szal.

Elrabolva

Film+, december 26., 21:10

A film tanulsága: ha felbőszíted Liam Neesont, akkor megtalál és megöl. És tényleg. Ez az a film, aminek sztorija jóformán nincsen, de egy percig sem hiányzik. Kőkemény karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Melquiades Estrada három temetése

Film +2, december 26., 22:50

Tommy Lee Jones első mozis rendezése igencsak remekül sikerült western beütésű dráma, aki nem hiszi, járjon nyugodtan utána, miért is földelik el háromszor a szerencsétlen címszereplőt. Megéri!

A nyughatatlan

RTL Klub, december 26., 23:25

Johnny Cash életrajza filmért kiáltott, ami ugye tele van jobbnál jobb dalokkal, egy remek Joaquin Phoenix-szel, az egyáltalán nem idegesítő Reese Witherspoonnal, szóval aki karácsonykor inkább valami zenésre vágyna, annak kihagyhatatlan program A nyughatatlan az RTL-en.

Fergeteges forgatás

Viasat3, december 26., 19:15

Amikor Eddie Murphy még jó volt, Steve Martin pedig nem volt borzasztóan idegesítő, elkészült ez a remek mozi, amit gyakorlatilag akárhányszor meg lehet nézni. Nézzük meg karácsonykor is, hogyan is kell filmet forgatni egy ismert sztárral úgy, hogy ő ne tudjon róla.

Képeslapok a szakadékból

Viasat3, december 26., 23:25

Mike Nichols remek darabjában Meryl Streep és Shirley MacLane kíván mindenkinek addikciókban gazdag karácsonyt. És titokban Leia hercegnő is, mivel a film az ő (azaz Carrie Fisher) történetéből készült.

Domino

Film+, december 26., 22:50

Keira Knightley zaklatott bérgyilkosnős filmje ugyan nem helyezhető minden idők legjobb alkotásainak listájára, de ha az embernek már nagyon elege van a karácsonyból, olyan szívesen nézi, mint valami filmtörténeti klasszikust.

Kóristák

Duna TV, december 26., 20:55

Végül jöjjön egy olyan film, amely remekül beillik a karácsonyi mozik sorába, amolyan tanáros, nehéz gyerekes, éneklős mozi ez, de a legjobb fajtából, francia földről. Szép, pont ünnepekre való.

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
Nagy karácsonyi lemezteszt
Így öltözz fel a karácsonyi céges buliba!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.