Karen Gillan szexisége térdre kényszerít minket
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Karen Gillant mindenki a szívébe zárta, aki szereti a Doctor Who-t, vagy csak úgy a szép, vörös hajú színésznőket általában. Van pár meggyőző fotónk arról, miért lehet beleszeretni első látásra.

Karen Gillan mindig kicsit fura lányokat alakít, de annyira harcias nőt, mint a A galaxis őrzői vol. 2-ben akciózó Nebula, még sosem játszott azelőtt. A maszkmestereknek volt melója bőven vele, mint ahogyan Gamorával, azaz Zoe Saldanával is, aki három órán keresztül változott minden egyes alkalommal át, amennyi időt mi nem tudnánk nyugton végigülni egy sminkszobában, szóval minden elismerésünk a hölgyeké. Karen Gillannek mondjuk kopaszra is kellett borotválnia a fejét a szerep kedvéért, de úgy látszik, megérte, Nebula ugyanis velünk lesz még a Bosszúállók következő részében, és nagy valószínűséggel további Marvel-mozikban is.

Ez a szerep jó kis bemelegítés volt a Jumanji második részéhez, ahol Karen megint akcióhőst játszik, csak most alig valamiben, és ezt most nem panaszkodásképp mondjuk. Karen a remek Jumanji - Vár a dzsungelben erős, kemény és valami brutálisan szexi, na és persze nagyon suta is, ha kell, mivel tulajdonképpen a gimi egyik legvisszafogottabb lánya szorul a testébe a játékban, de valljuk be őszintén, még így is akarnánk. Most, hogy élete egyik legszexisebb szerepében lehet látni a vásznon, nézzük meg élete legszexisebb képeit is, mert Karen Gillan hosszú combjait nézni mindig, minden körülmények között remek időtöltés.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.