Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A sztori a hatvanas években kezdődött, amikor a tévék képernyőjén 120 epizódon keresztül menekült a hatóságok elől egy ártatlanul megvádolt sebészorvos, akit a felesége meggyilkolása miatt akartak rács mögé dugni.

Aztán 1993-ban Dr. Richard Kimble ismét megérkezett, ezúttal Harrison Ford személyében, a mozis feldolgozás pedig igen szép siker lett. Az 1998-as Életre-halálra című folytatás már nem lett annyira jó, így a franchise meg is állt két filmnél... mostanáig.

Szeptemberben jött a hír, hogy ismét sorozat készül a már jól ismert alapötletből Kiefer Sutherland és Boyd Holbrook főszereplésével, egy olyan nem épp szokványos csavarral, hogy a mobilos streamingszolgáltató, a Quibi rendelte be a szériát, vagyis ezúttal telefonokon és tableteken nézhetjük majd, ahogy Kimble lohol az igazságszolgáltatás elől.

És itt még nem áll meg a történet, ugyanis most a Deadline jelentette be, hogy nagyjátékfilmes remake is készül, aminek már a rendezője is ismert:

Bár mi a főszereplők személyére lettünk volna igazán kíváncsiak, hiszen nagyon nem mindegy, ki lép Harrison Ford és Tommy Lee Jones helyébe, de erről sajnos egyelőre még nem merült föl semmilyen információ.

Reméljük, nem fogjuk azt kívánni, bár hagyták volna békén a franchise-t Ford leköszönése után!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.