Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mi is megírtuk, hogy a Twittert a Capitolium elleni támadás után leuralta a téma, hogy el kellene távolítani Donald Trumpot a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban című kultikus karácsonyi moziból.

Egyébként már maga az is egy sztori, hogy az akkoriban még csak dúsgazdag, most már leendő exelnök hogyan szerepelhetett a filmben. Chris Columbus, a mozi rendezője elmesélte, hogy akkoriban Trump volt a Plaza Hotel tulajdonosa, és amikor engedélyt kértek tőle, hogy a szállodában forgathassanak, ő kikötötte, hogy ebbe csak akkor megy bele, ha benne lehet a filmben.

Akkor még senki nem gondolta, hogy egyszer majd szalonképtelenné válik a milliárdos, szóval elfogadták a feltételeket, most azonban már online petíció is indult azért, hogy takarítsák el Trump cameóját a filmből.

A kegyelemdöfést pedig nem más, mint maga Kevin McCallister, azaz Macaulay Culkin vitte be, amikor nemes egyszerűséggel csak annyit kommentelt egy bejegyzésre, melyben valaki azt szorgalmazta, hogy Trump arcát a filmben cseréljék ki a negyven éves Culkinéra, hogy az ötlet

Van még kérdés?

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.