Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kiderült, mi volt az eredeti terv. Nem lett volna rossz.

Zack Snyder távozása után eléggé sokat változott a Justice League, legalábbis annyiban mindenképpen, hogy mint most kiderült, kiszedtek belőle pár olyan részt, ami egyértelműen a folytatásra utalt volna. Az Igazság Ligája ugyanis trilógiának készült, és az is megvolt, hogyan fognak felépülni a későbbi részek. Kevin Smith árulta el a Fatman Beyond nevezetű podcastjében, hogy amikor a Star Wars IX forgatásán járt, találkozott pár emberrel, aki a Justice League mindkét részén dolgozott, és elég érdekes dolgokat árultak el a mozikról.

A trilógia így épült volna fel: az első rész nagyjából ugyanez lett volna, csak éppen mégsem, mivel komplett karaktereket írtak ki a filmből. Ott van például az a jelenet, amikor Jeremy Irons azt mondja valakinek, aki előtte áll, hogy hála istennek, eljött. Na ő bizony nem lett volna más, mint Zöld Lámpás, akinek nagy szerepe lett volna a második részben.

Az első rész végén még bekacsintott volna Darkseid is, aki a folytatásban a seregeivel le akarta igázni a Földet, Zöld Lámpással pedig összecsaptak volna az űrben, és úgy, ahogy a Végtelen háborúban, a csapat nem járt volna sikerrel, Darkseid megvalósította volna azt a földi poklot, amit a Batman v Superman rémálomjelenetében Batman már előre látott. A harmadik részben Az Igazság Ligájában a társaság összecsapott volna Darkseiddel és seregeivel.

Ez lett volna, de már nem lesz, mivel a Justice League viszonylag rosszul hozott a konyhára, és Ben Affleck sem nagyon bújik már többet Batman-ruhába, bár ettől még más színésszel mehetne tovább a buli.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.