Valószínűleg nem hallottál róluk, pedig az egyikük egy filmszéria harmadik epizódja.

Miközben mi még mindig csak álmodozunk arról, hogy valamikor kinyitnak a mozik, Kínában elég durván pörög a biznisz, annyira, hogy két film is átlépte a 600 millió dolláros bevételi határt idén, ezzel megdöntötte a Bosszúállók: Végjáték eddigi rekordját. Az egyik egy időutazós vígjáték, a Hi, Mom!, a másik pedig a Detective Chinatown 3, ami elképesztően nagyot megy odaát. A Hi, Mom! menetelése egészen döbbenetes, Jia Ling filmjére olyan tempóban veszik a jegyet, hogy per pillanat a színésznőből lett rendező a második legsikeresebb női direktor Kínában, és még közel sincs vége a sikereknek, úgy számítják, hogy nagyjából 800 millió dollár körüli bevételnél áll majd meg a buli, ezzel pedig minden idők második legsikeresebb kínai filmje lesz.

A Detective Chinatown 3 sem nagyon szégyenkezhet, 600 millió felett jár ő is. A nevéből adódóan ez egy akcióvígjáték, ami az előzetese alapján meglepő módon Japánban játszódik, és február 12-i bemutatója óta már megdöntötte például minden idők legdurvább nyitóhétvégéjének rekordját 398 millió dollárral. Eddig ezt is a Végjáték tartotta 357 millióval.

Ez van, talán majd mi is nézhetünk filmeket nagyvásznon nemsokára, megnéznénk akár ezt a két filmet is, hadd nőjön a bevétel!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.