Kit Harington: Hol maradnak a meleg színészek a szuperhősfilmekből?

Kit Harington a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon adott interjút a Variety-nek, mely közben feltette a kérdést, amire senki nem számított a Marvelnél.

Havas Jon egyébként ezúttal nem a Trónok harca miatt volt jelen, hanem a The Death and Life of John F. Donovan című film apropóján jelent meg filmbeli partnereivel, Emily Hampshire-val és Thandie Newtonnal.

Idézzük:

Az egyébként nem csoda, hogy a színész a Marvel Studiosszal példálózik, hiszen a cég mára megkerülhetetlen szórakoztatóipari óriás lett. A Bosszúállók: Végtelen háború például bőven kétmilliárd dollár felett hozott világszinten, és még csak most indul a film lakossági forgalmazása.

Szóval a célpontot jól választotta meg emberünk, de a kritika igencsak fájdalmas lehet a Marvel-tulajdonos Disney számára, hiszen a cég kifejezetten törekszik a politikai korrektségre. Végre női szuperhősöknek szentel önálló filmeket (lásd: a jövőre érkező Marvel Kapitány, vagy a tervbe vett Fekete Özvegy-mozi) és arra is figyel, hogy a már ismert karaktereket megfelelő származású színészek játsszák (mint például a Mulan élőszereplős feldolgozásában).

Igazság szerint néha egy kicsit talán már túl is tolják a dolgot, mint például James Gunn esetében, akit azért vágtak ki az A galaxis őrzői Vol. 3. rendezői székéből, mert több mint tíz éve pedofíliával és nemi erőszakkal viccelődött a Twitteren.

Szóval ügyelnek ők, de a jelek szerint képtelenség mindenre gondolni. Sebaj, Kit Harington ejnyebejnyéje hatására valószínűleg ezt is felveszik a listára.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon