Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A The Godfather Live semmihez sem hasonlítható produkciót ígér azoknak, akik bírják a trilógiát, de Dub FX és Apocalyptica is lesz a héten. Mondjuk, mit nem szabad kihagyni.

Pink Martini (USA)

Müpa, október 6. 20:00

A Pink Martini stílusának meghatározására sokan vállalkoztak már. A míves hangszerelésű számokat többen klasszikusként jellemezték, mások inkább a latin zene és a jazz hatását tartották fontosnak. A közönség persze nem stílusokon töpreng, elvarázsolódni vágyik az olyan nagy egyéniségek által, mint az együttes énekese, China Forbes.

Dub FX (AUS)

Akvárium Klub, október 9. 22:00

Benjamin Stanford a legnyughatatlanabb zenész címét is büszkén viselhetné. A folyton kísérletező; kicsit őrült, ugyanakkor a végén mindig harmonikus zenéket megalkotó; állandóan megújuló és mégis a hihetetlen sebességel változó zenei palettán évek óta biztos pontot jelentő ausztrált már-már kultusz övezi hazánkban. Már nem is tartjuk számon, hányadszor jön Magyarországra, de az biztos, hogy a szokásos színvonalú bulit nyomja majd le az Akváriumban is.

The Godfather Live

Papp László Budapest Sportaréna, október 9. 20:00

A Keresztapa az új hollywoodi korszak kultusz filmjei közé tartozik. Több mint negyven év után a leghíresebb maffia történet visszatér a színre, felvillanyzó audiovizuális show The Godfather Live keretén belül. A nagyszabású turné a koncerttel huszonöt város után 2015. október 15-én ellátogat Budapestre, ezt a Bonusvision mutatja be.

Hernan Cattaneo (ARG)

Akvárium Klub, október 10. 22:00

A teltházas februári buli után újra Budapesten a progressive house koronázatlan királya, Hernan Cattaneo.

Apocalyptica (FIN)

Barba Negra Music Club, október 11. 19:00

A 2015 tavaszáról elhalasztott Apocalyptica turné végre elér hozzánk is, mégpedig a Barba Negra Music Clubba, ahol a finn metálcselló-istenek bemutatják az áprilisban megjelent Shadowmaker című lemezt.

Dub FX-fotó: EFOTT

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.